Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η συλλογή του οίκου Fendi

Η συλλογή του οίκου Fendi για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2010


Υπέροχα κοψίματα, πανύψηλα παπούτσια, φούστες balloon, φαρδιά σορτς και τεράστιοι φάκελοι-τσάντες ήταν μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε μέσα από την κολεξιόν του οίκου Fendi για την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά, έτσι για να μπαίνουμε σιγά – σιγά στο κλίμα του καλοκαιριού.



Το άσπρο χρώμα και φέτος όπως και κάθε καλοκαίρι θα κυριαρχήσει σε ρούχα αλλά και παπούτσια, γι’αυτό ετοιμαστείτε κατάλληλα για να το φορέσετε, μιας και σίγουρα γνωρίζετε πως για να φορεθεί άσπρο παντελόνι ή φόρεμα πρέπει να διαθέτετε και τα κατάλληλα προσόντα. Μην αγχώνεστε όμως γιατί διαθέτετε άπλετο χρόνο μπροστά σας για να το πετύχετε.



Πουκάμισα βαμβακερά, σατέν και διάφανα θα γεμίσουν τις ντουλάπες σας, καθώς το συγκεκριμένο στυλ ως άνετο αλλά και σέξι θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε να τα φορέσετε με ζώνη στη μέση ή και σκέτα και θα τα βρείτε σε όλα τα μήκη.



Οι τσάντες-φάκελοι έχουν μεγαλώσει πλέον αρκετά και δεν φοριούνται τώρα μόνο στις βραδινές σας εξόδους αλλά και τα πρωινά στις δουλειές σας. Τους κρατάτε είτε από το μικροσκοπικό χερούλι που θα έχουν είτε τους περνάτε κάτω από το χέρι. Χρώματα όπως σομόν, απαλό ροζ, θαλασσί και μπεζ θα κυριαρχήσουν.



Οι φούστες εξακολουθούν να είναι ψηλά και πάνω από τον αφαλό…και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κονταίνουν ακόμα περισσότερο από κάτω. Τα σορτσάκια ακολουθούν την πορεία της φούστας και φέτος θα τα βρείτε και αυτά πάνω από τον αφαλό και αρκετά φαρδιά. Το κόκκινο χρώμα σύμφωνα με τον οίκο Fendi θα μας κερδίσει και αυτό το καλοκαίρι.



Χακί, μπεζ, γκρι, ανοιχτό μοβ και κόκκινο είναι τα χρώματα στα παπούτσια και τις πλατφόρμες του Fendi. O Karl Lagerfeld κατάφερε για άλλη μια φορά να σχεδιάσει ρομαντικά κομμάτια μιας άλλης εποχής, άρτια συνδυασμένα με το σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου