Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Οι τσάντες που θα λατρέψουμε την άνοιξη

Οι τσάντες που θα λατρέψουμε την άνοιξη


Οι τσάντες, το δεύτερο σε σειρά φετίχ των γυναικών μετά τα παπούτσια, θα πρωταγωνιστήσουν και αυτή την σεζόν με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα. Φούξια, μπλε, γαλάζιο, πράσινο, πορτοκαλί και μπεζ, σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, απλά θα τις λατρέψουμε!



Μετά την Birkin και την Kelly bag, ο οίκος Hermes επανέρχεται δυναμικά φέτος την άνοιξη με την Constance bag σε έντονα και ζωηρά χρώματα.



Από τον οίκο Roger Vivier και τον Bruno Frisoni μας αποκαλύπτεται η Carla bag, έμπνευση από την πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni-Sarkozy. Η κομψότητα και η απλότητα των εμφανίσεών της ενέπνευσε τον Bruno Frisoni για να σχεδιάσει μια τσάντα που της ταιριάζει απόλυτα. Όσες την επιλέξουν σίγουρα θα θέλουν να δείχνουν την αριστοκρατική τους αίγλη και την Jackie O σε μεταγενέστερη εκδοχή.



Στο δυνατό χαρτί της τσάντας, όμως, επενδύουν ακόμα δύο οίκοι. Ο ελβετικός οίκος Akris κάνει το ντεμπούτο του αυτή την άνοιξη με μια εκπληκτική σειρά από all day τσάντες σε τραπεζοειδές σχήμα, ώστε να σχηματίζει το Α -το αρχικό γράμμα του οίκου.



Αλλά και το αγαπημένο label των A-list celebrities, που κατακλύζει το κόκκινο χαλί σε κάθε επίσημη πρεμιέρα ή βραβεία, η Marchesa, λανσάρει μια εκλεπτυσμένη σειρά από βραδινά τσαντάκια με την υπογραφή της σχεδιάστριας Georgina Chapman. «Ήθελα οι τσάντες να αντικατοπτρίζουν την αισθητική του brand, να είναι λειτουργικές χωρίς να χάνουν όμως από κομψότητα και σχεδιασμό», δήλωσε η σχεδιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου