Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Την συντριβή με 5-0 γνώρισε το Σούλι Παραμυθιάς από τον Θεσπρωτό Σταμάτησε στα 5 γκόλ

Την συντριβή με 5-0 γνώρισε το Σούλι Παραμυθιάς από τον Θεσπρωτό
Σταμάτησε στα 5 γκόλ

Την συντριβή με 5-0 γνώρισε το Σούλι Παραμυθιάς από τον Θεσπρωτό στο τοπικό ντέρμπι της Δ’ Εθνικής, στο κατάμεστο απο φιθλάθλους και των 2 ομάδων στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Θεσπρωτός ήταν πολύ καλύτερος και το σκόρ θα μπορούσε να φτάσει σε διψήφιο νούμερο (5-0 στο 75΄) αλλά η ομάδα της Ηγουμενίτσας, μετά το ξέσπασμα, έκανε συντήρηση δυνάμεων, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών με αντίπαλο την ομάδα της Παραμυθιάς.

Το Σούλι έκανε την χειρότερη εμφάνιση σε όλη την χρονιά με ελάχιστες τελικές προσπάθειες και με ανύπαρκτη άμυνα, προβληματίζοντας τον Θανάση Χαρίση, μιας και ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα σιγούρευε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Θεσπρωτός με την νίκη αυτή μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό στους 7 βαθμούς, αφού η ομάδα της Ναυπακτίας παραχώρησε ισοπαλία στον Οδυσσέα Νυδρίου.

Ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην 3η θέση με 46 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Λευκάδα για το μάτς με τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Το Σούλι Παραμυθιάς βρίσκεται στην 9η θέση με 34 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου