Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Η πρόθεση Σαμαρά να εκλεγεί γραμματέας τής ΚΟ ο Κώστας Τασούλας διά βοής, γεννά αντιδράσεις

Η πρόθεση Σαμαρά να εκλεγεί γραμματέας τής ΚΟ ο Κώστας Τασούλας διά βοής, γεννά αντιδράσεις

Την Παρασκευή αναμένεται να εκλεγείο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., αφού έως τη λήξη της προθεσμίας, χθες το βράδυ, δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα από αυτήν του βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κώστα Τασούλα, τον οποίον επέλεξε ο αρχηγός του κόμματος κ. Σαμαράς.

Παρά την προσπάθεια της Ρηγίλλης να μη συντηρηθεί κλίμα εσωκομματικής σύγκρουσης, ειδικά στη συνεδρίαση της ΚΟ που γίνεται προπαραμονή της πρώτης προσυνεδριακής συνδιάσκεψης της ΝΔ, βουλευτές που πρόσκεινται στην κυρία Μπακογιάννη προετοιμάζουν «ανταρσία».

Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο καταγράφεται έντονη κινητικότητα και πολλά μέλη τής ΚΟ θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να καταθέσουν δημόσια τη διαφωνία τους με τις αποφάσεις του νέου προέδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές που στήριξαν την κυρία Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να εγείρουν ζήτημα για τον τρόπο επιλογής και λειτουργίας των οργάνων.

Οι αντιδρώντες βουλευτές υποστηρίζουν ότι υπάρχει σκεπτικισμός για τις κινήσεις του κ. Σαμαρά και διαμαρτύρονται σφόδρα για την πρόθεση του προέδρου της ΝΔ να εκλεγεί ο νέος γραμματέας τής ΚΟ διά βοής και να μη γίνει μυστική ψηφοφορία.

epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου