Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Αλλαγή σκηνικού στην τοπική Νέα Δημοκρατία Φρένο στις φιλοδοξίες Καχριμάνη και Μπέζα

Αλλαγή σκηνικού στην τοπική Νέα Δημοκρατία
Φρένο στις φιλοδοξίες Καχριμάνη και Μπέζα

Τα πάνω-κάτω ενδέχεται να φέρει στην τοπική Ν.Δ. η πρόθεση του πρώην υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και νυν "γαλάζιου" βουλευτή στο νομό Ιωαννίνων κ. Σταύρου Καλογιάννη να κατέλθει ως υποψήφιος για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη στην Ήπειρο.

Κάτι τέτοιο, πέρα από το ότι θα βάλει φρένο στις φιλοδοξίες Καχριμάνη και Μπέζα, που ήδη έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, ανοίγει και την όρεξη στον πρώτο επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές κ. Νίκου Γερασιμίδη, ο οποίος κάνει όνειρα για... βουλή!



Άσχετα με το κατά πόσο ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι θα υλοποιηθούν τα παραπάνω, η ουσία είναι ότι το Ντορέικο στην Ήπειρο θα "δώσει ρέστα" να κατέλθει ως υποψήφιος ο Σταύρος αντί του Αλέκου, αφού ο πρώην υφυπουργός ήταν ο μόνος στο Νομό που στήριξε τη Ντόρα για την αρχηγία στη Ν.Δ. ενώ ταυτόχρονα μια υποθετική εκλογή του θα έστελνε στη βουλή τον έτερο Ντοράνθρωπο που δεν είναι άλλος από τον κουμπάρο της Θεοδώρας, Νίκο Γερασιμίδη.

Οι φήμες από την Ρηγίλλης λένε ότι θα γίνει "μοιρασιά" ανάμεσα σε Σαμαρά και Ντόρα για το πόσους από τους 13 υποψήφιους Περιφερειάρχες θα κατεβάσει η κάθε ομάδα και μάλιστα κυοφορείται ότι για τα εν Ηπείρω το πρόσταγμα το έχει η Ντόρα, πράγμα που σημαίνει, ότι εδώ θα κατεβάσει δικόν της.

Συνεπώς,τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα για τον Αντωνάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου