Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το Σάββατο

Συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα το Σάββατο


H Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας της κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, καλούν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, σε συνάντηση - συζήτηση με θέμα:
"Η πορεία και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στη νέα εποχή".

Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Ηπείρου θα γίνει στο Ξενοδοχείο “GRAND SERAI”, στα Ιωάννινα από τις 9:30 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.
Η Ν.Δ. και τα αυτοδιοικητικά στελέχη της δίνουν δυναμικά το παρόν στις προκλήσεις της νέας εποχής.
Γιατί στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, απαιτείται, περισσότερο από κάθε φορά, η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός, καλείται να διαδραματίσει νέο ουσιαστικό ρόλο ΄΄ενταγμένο΄΄ στη νέα πραγματικότητα.
Καλείται να προσκαλέσει τους ενεργούς πολίτες, να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους αδύναμους συμπολίτες μας.
Με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργική διοίκηση, καλείται να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου