Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Το total black look πρωταγωνιστεί!

Το total black look πρωταγωνιστεί!

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά το μαύρο κατέχει τα πρωτεία. Το είδαμε να κυριαρχεί εκτός φυσικά από τις ντουλάπες μας και στις κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας, δίνοντάς του έτσι μια ξεχωριστή θέση όσον αφορά τις τάσεις της μόδας.



Balmain

Από τον Marc Jacobs για τον Louis Vuitton, με μαύρα layers σύνολα αποτελούμενα από go- go boots, σαλβάρια και tops, τον Balmain με έντονη rock διάθεση, είτε αυτό είναι ένα total black σύνολο είτε ένα body- conscious φόρεμα απλικαρισμένο με πέτρες, παγιέτες και τρουκς του Gucci, που ανέδειξε μια απίστευτα δυναμική γυναίκα με total black look, με δερμάτινα μποτίνια, δερμάτινα skinny παντελόνια, biker- jackets και μεγάλες μάσκες ήλιου.



Michael Kors

Το δέρμα σε μαύρο χρώμα επέλεξαν επίσης ο Michael Kors με strap-less φορέματα, ο Stefano Pilati για τον Yves Saint Laurent με δερμάτινες ολόσωμες φόρμες ακόμη και μαύρα δερμάτινα bodies, η Barbara Bui σταθερά στην πρώτη της πάντα επιλογή, αυτή του μαύρου χρώματος, η Nina Ricci με υπέροχες μαύρες μεταλλιζέ ολόσωμες φόρμες, ο Givenchy με deux pieces συνδυασμένα με υπέροχα θηλυκά πέδιλα από φτερά και οι Dolce & Gabanna με έντονες επιρροές από την εποχή του Μεσοπολέμου για την φετινή τους πρόταση σε ότι αφορά στη γυναικεία σιλουέτα ανέδειξαν το μαύρο σε πρωταγωνιστή της συλλογής τους με μαύρες _θεατρικές σχεδόν_ γόβες, μαύρο καλσόν ή φορέματα ή deux pieces από πολυτελή υφάσματα, όπως το μεταξωτό σατέν και το βελούδο, με τονισμένη ζώνη με μπάσκες, τονισμένους ώμους και τουρμπάνια να κοσμούν τα κεφάλια μας.



Givenchy

Από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο οίκος Chanel, όπου ο Karl Lagerfeld, ειδικά φέτος, παρέδωσε μαθήματα γαλλικής κομψότητας, δίνοντας έμφαση σε μεσάτα ταγιέρ από tweed, κολάρα από φρου- φρου, δαντελένιες μανσέτες και γούνινα καπέλα.



Chanel

Πηγή έμπνευσής του ο Beau Brummel. Και το όνομα της συλλογής του… «Belle Brummel». Φυσικά ο ίδιος τιμώντας πάντα την ιέρεια Coco δεν θα μπορούσε να μην προσθέσει κάποιες λευκές λεπτομέρειες, αφού έτσι κι αλλιώς ο συνδυασμός άσπρου- μαύρου υπήρξε πάντα σήμα κατατεθέν του οίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου