Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σοκ από την αυτοκτονία του μαθητή

Σοκ από την αυτοκτονία του μαθητή


Θανάσης Βλαντός

Τους λόγους που οδήγησαν τον 18χρονο μαθητή των εκπαιδευτηρίων Μάνεση, στο Νέο Ηράκλειο, να «βουτήξει» στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου ψάχνει η αστυνομία.

Ο νεαρός μαθητής της Γ’ Λυκείου πήγε σήμερα το πρωί στο σχολείο του, λίγο μετά τις 7:30, χωρίς την σχολική του τσάντα. Κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι, έξω από τη σχολική αίθουσα, μίλησε με κάποιον στο κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μόλις τελείωσε η συνομιλία, πέταξε το κινητό στο κενό, και στη συνέχεια "βούτηξε" και ο ίδιος.

Τα τραύματα από την πτώση αποδείχθηκαν μοιραία. Οι καθηγητές αμέσως μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος εξέπνευσε.

Το κινητό τηλέφωνο του μαθητή βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο με το οποίο επικοινώνησε την τελευταία φορά.

Συμμαθητές του 18χρονου αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα είχε συνάψει σχέση με μία κοπέλα, η οποία δεν πήγαινε στο συγκεκριμένο σχολείο, και δεν φαινόταν να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Συγκλονισμένος δηλώνει στη zougla.gr ο ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων Μάνεση, Παναγιώτης Μάνεσης και συμμαθητές του άτυχου 18χρονου.




Ο δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου, Σταύρος Γεωργόπουλος, έσπευσε στο σχολείο από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το γεγονός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου