Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Με την απειλή όπλου λήστεψαν βενζινάδικο στην Παραμυθιά Συνελήφθησαν σε κρησφύγετο με όλα τα σύνεργα

Με την απειλή όπλου λήστεψαν βενζινάδικο στην Παραμυθιά
Συνελήφθησαν σε κρησφύγετο με όλα τα σύνεργα

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο των κλοπών και ληστειών στην Ήπειρο, αφού δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο των Ιωαννίνων και αυτή τη φορά στη Θεσπρωτία, μέρα μεσημέρι (!) έγινε ληστεία σε βενζινάδικο της Κρυσταλοπηγής.

Συγκεκριμένα δύο Έλληνες ένας 27χρονος και ένας 30χρονος που κινούνταν με μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και φορώντας προστατευτικά κράνη, στάθμευσαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αστραπιαία ο συνοδηγός, με την απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου, άρπαξε από τον ιδιοκτήτη του 300 ευρώ.
Στη συνέχεια, διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα, κατευθυνόμενοι προς την πόλη της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.


ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ…

Μετά όμως από επιστάμενες έρευνες αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε παλαιό δημοτικό σχολείο που βρίσκεται σε δασώδη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρυσταλοπηγής Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν.

Πάνω τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, η κυνηγετική καραμπίνα με κομμένο κοντάκι, πέντε κυνηγετικά φυσίγγια, δύο κουκούλες, δύο προστατευτικά κράνη, δύο ζευγάρια γάντια, δύο ολόσωμες φόρμες εργασίας, δεκαοχτώ ναρκωτικά χάπια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 7 εκατ., καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν μετά τη ληστεία.

Όπως προέκυψε και οι δύο δράστες της ληστείας είναι κάτοικοι Κρυσταλοπηγής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου