Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ανυποχώρητοι οι αγρότες της Ηπείρου - Ανοιχτό το Λιμάνι

Ανυποχώρητοι οι αγρότες της Ηπείρου
Ανοιχτό το Λιμάνι

Απέσυραν οριστικά τα αγροτικά τους οχήματα από τις εισόδους του λιμανιού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες της Θεσπρωτίας μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα.

Οι αγρότες αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι και να συνεχίσουν τον αγώνα τους στον φυσικό τους χώρο, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συντονιστικού των αγροτών Θεσπρωτίας
Παντελής Κίτσιος.Σκληρή στάση εξακολουθούν να κρατούν όμως οι υπόλοιποι αγρότες της Ηπείρου, οι οποίοι παραμένουν για μία ακόμη ημέρα με τα τρακτέρ παραταγμένα σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της Β.Δ. Ελλαδος.

Συγκέντρωση στην "ΔΩΔΩΝΗ"
Συγκέντρωση έξω από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ την ώρα που θα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο, με αιχμή το θέμα των τιμών γάλακτος προς τους παραγωγούς,πραγματοποιούν σήμερα,τα μέλη του κτηνοτροιφικού συλλόγου Ιωαννίνων.Χθες, τα μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης(Συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ),απέκλεισαν για αρκετή ώρα το δρόμο έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Η πενταμελής επιτροπή της ΠΑΣΥ,επέδωσε ψήφισμα στην Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου
Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών, αλλά και την συμπαράστασή της στο θέμα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Τα μπλόκα που συνεχίζουν...
Παραμένει επίσης το μπλόκο στην εθνική οδό Πρέβεζας -Ιωαννίνων, στην περιοχή του Λούρου,όπου οι αγρότες κλείνουν ανά διαστήματα το δρόμο.
Κλειστός είναι ακόμη, ο δρόμος στη θέση Ερμίτσα, στο 63ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, αλλά και ο κόμβος με την Ιόνια Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου