Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

H επιστροφή του Μικρούτσικου

H επιστροφή του Μικρούτσικου

Ιάσωνας Κυριακού

Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δεν θα γίνει στην τηλεόραση αλλά... στο στούντιο ενός ραδιοφώνου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τελικά ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και όπως όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου, σε λίγα Σαββατοκύριακα ο γνωστός παρουσιαστής θα βγάλει στον αέρα των ερτζιανών την εκπομπή του με τίτλο: «Να ‘μαστε πάλι εδώ Ανδρέα».

Η αγάπη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το ραδιόφωνο δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού μαζί με τη Σοφία Βόσσου είχαν αποτελέσει στα πρώτα χρόνια του ιδιωτικού ραδιοφώνου, στις αρχές της δεκαετίας του '90, ένα από τα καλύτερα ραδιοφωνικά δίδυμα.

Με την επιστροφή, πάντως, του Ανδρέα Μικρούτσικου στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, δίνεται τέλος και στα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και έκαναν λόγο για κακή ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή και ότι έχει απομονωθεί.


Ο Ανδρέας, άλλωστε, απέδειξε πόσο δυνατός είναι ακόμα και μετά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας του γιου του Στέργιου, Μαρίας Δημητριάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου