Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τον γύρο της Ελλάδας, οι κουμπάροι της «Δωδώνης»

Τον γύρο της Ελλάδας, οι κουμπάροι της «Δωδώνης»

dodoni simaΤον γύρο της Ελλάδας, μέσω δημοσιευμάτων σε αθηναικές εφημερίδες (Καθημερινή) αλλά και των blogs (troktiko) έκανε η είδηση για τους «κουμπάρους της Δωδώνης», συνοδευόμενη μάλιστα από ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια.

Όπως είχαμε γράψει στο Epiruspost ο Πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» Δημήτρης Παλαιοθόδωρος, πρώην βουλευτής Ζακύνθου, είναι κουμπάρος της οικογένειας του Πρωθυπουργού.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο προστέθηκε όμως και ένας δεύτερος κουμπάρος, ο οποίος έχει μακροχρόνια και προσωπική σχέση με τον Πρωθυπουργό αλλά και την μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου. Πρόκειται για τον γνωστό Γιαννιώτη Ελευθέριο Κόντο, στον οποίο πέρα από την θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο, του ανατέθηκαν και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, προφανώς επειδή θα γνωρίζει καλά τον γαλακτοκομικό κλάδο και τους κανόνες του σύγχρονου μάρκετινγκ.

Οι τοποθετήσεις αυτές, σχολιάζονται ευρέως και με καθόλου κολακευτικό τρόπο στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ έχουν προκαλέσει και πραγματικό «πονοκέφαλο» σε ένα κομμάτι του τοπικού ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε άλλες απαιτήσεις από την σημερινή κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν αρέσκεται στα δυσμενέστατα σχόλια περί κουμπάρων, που παραπέμπουν στις χειρότερες μέρες της Νέας Δημοκρατίας.


epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου