Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Περιβαλλοντική αναισθησία

Περιβαλλοντική αναισθησία

Με την ανοχή των Αρχών έχουν επιλέξει ορισμένοι την πλαγιά των Αγίων Ασωμάτων στην Πεντέλη για να στείλουν τα κατσίκια τους για βοσκή, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στη zougla.gr, χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε αρχίσει να φυτρώνει ξανά πράσινο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.








Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι για το περιστατικό είναι ενήμερο το Δασαρχείο Πεντέλης, υπάλληλος του οποίου σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη zougla.gr παραδέχθηκε ότι το μόνο που γίνεται, είναι η υποβολή αλλεπάλληλων μηνύσεων στους ασυνείδητους κτηνοτρόφους, το αφτί των οποίων δεν φαίνεται να ιδρώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι κτηνοτρόφοι δραστηριοποιούνται χρόνια στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι και συγγενείς πολιτικών αρχόντων της περιοχής.

Tη φωτογραφία έστειλε αναγνώστης της zougla.gr. Στείλτε και εσείς τα video και τις φωτογραφίες σας στο 6937 337723 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@zougla.gr και μοιραστείτε μαζί μας όσα περίεργα συναντάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου