Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Τα κουτσομπολιά του κυριακάτικου Τύπου

Τα κουτσομπολιά του κυριακάτικου Τύπου

Έφτασε η στιγμή για λίγη χαλάρωση, όπως επιτάσσει η ημέρα. Έτσι λοιπόν σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου εμείς είμαστε εδώ για να σας παραθέσουμε τα σημαντικότερα κουτσομπολιά του κυριακάτικου Τύπου…

Ξεκινάμε με το αποκλειστικό θέμα της ένθετης lifestyle εφημερίδας, Piazza, του κυριακάτικου VETO.

Η ΝΥΦΗ… ΤΟ ΣΚΑΣΕ

O λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό Βικτώρια Χαραλαμπίδου, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα, για τη μακρινή Αυστραλία, θέλοντας να εκπληρώσει τα «θέλω» της και να κατακτήσει τα όνειρά της. Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην κινηματογραφική επιτυχία του Παντελή Βούλγαρη «Νύφες», το άστρο της Βικτώριας… έλαμψε πάλι. Η όμορφη ηθοποιός συμμετείχε στο φιλμ «Ψυχή βαθιά», δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένη για τη μοναδική εμπειρία της να γνωρίσει το μεγάλο μας ηθοποιό, Θανάση Βέγγο.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ

Φόρεσε τήβεννο, όχι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά για να παραλάβει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής, και έσπευσε να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο του θεατρολόγου. Καλή σταδιοδρομία Γιάννη…

REAL NEWS


ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΙΝΟ

Mε αφοπλιστική ειλικρίνεια η όμορφη παρουσιάστρια του «Αξίζει να το δεις», Τατιάνα Στεφανίδου, κατά την επίσκεψή της στο σπίτι που φιλοξενεί τα κορίτσια του Next top model, δήλωσε ότι θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή. Με βασική προϋπόθεση βέβαια, το concept να είναι πρωτότυπο.



ΕSPESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Μ’ ΕΝΑ ΣMΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ


Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε από τη Νέα Υόρκη για την Ελλάδα, η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία, προκειμένου να δώσει το παρόν στην πρεμιέρα της μαμάς της σε νυχτερινό κατάστημα της Αθήνας. Φυσικά το ταξίδι είχε διττό σκοπό, καθώς απήλαυσε τον αγαπημένος της Θανάση Πανουργιά, που της είχε λείψει…

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα στην εφημερίδα Απογευματινή.

Η Ταμίλα δηλώνει Ελληνίδα, καθώς διαμένει στην Ελλάδα σχεδόν 20 χρόνια. Αποκάλυψε μάλιστα ότι με το σύζυγό της γνωρίστηκαν στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων. Ο καρπός του έρωτά τους είναι ο Στέφανος, ο πολυαγαπημένος τους γιος.

Επίσης η Ταμίλα δηλώνει λάτρης των ταξιδιών, ενώ μίλησε για το φετινό πρωταγωνιστικό της ρόλο που έχει στο θέατρο «Πορεία», και για το comeback της στην τηλεόραση.

1 σχόλιο:

  1. to thema pantos (logw ntalara) exei eksafanistei apo tis 11 to proi!!! by the way ta anekdota me tis petheres palia alla petuximena! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή