Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ο ΜΠΕΖΑΣ


ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ο ΜΠΕΖΑΣ

Χαλαρός και άνετος ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Αντ. Μπέζας άφησε για ένα Σαββατοκύριακο την Ηγουμενίτσα και κατέφθασε στην Αθήνα για επαφές με «ντορικούς» και «σαμαρικούς», αλλά το βράδυ του Σαββάτου συνεργάτης μου τον συνέλαβε να διασκεδάζει στο VΟΧ της Ιεράς οδού στο πρόγραμμα της Δήμητρας Γαλάνη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των νεαρών του συγκροτήματος «Ιμάμ Μπαϊλντί».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 ΒΗΜΑ

3 σχόλια:

  1. re seis radio igoumenitsa h radio pasok einai auto?..peite to gia na kseroume..k egw phga proxthes sta mpouzoukia grapsto k auto..ti mas noiazei ti kanei o mpezas enas aplos vouleuths einai pleon..alloi mas kuvernoun twra gi autous theloume na mathoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά το έκανε θέμα το Ράδιο Ηγουμενίτσα.Τόσα χρόνια άρπαξε και τώρα εις υγείαν το κορόιδο;;σε μοναστήρι να πάει ο αρχίδας.Τους γύφτους και τους βλάχους βόηθαγε.Εάν κάποιοι πιστεύουν πως μετά δύο χρόνια θα υπάρχει Ν.Δ. να μας το πουν να βάλουμε στοίχημα.Αντε βρε μαφία,.....αφου σας ξερουμε,....όποιο κόμμα και να είναι τα αρπάζετε.
    Παλιογίδιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΠΑΝΤΑΩ:
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ - ΗΘΕΛΕΣ)
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΡΑΔΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΟ.
    Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή