Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Έχουν «ζώσει» την Αιτωλοακαρνανία τα «Ντοράκια» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΖΑΣ

Έχουν «ζώσει» την Αιτωλοακαρνανία τα «Ντοράκια»
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΖΑΣ

Θ . Μπόυρας, Α. Μπέζας, Χ. Καλογήρου, Ν. Παπαδημάτος, Νομάρχης Ευρυτανίας περιοδεύουν και ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης για την Ντόρα Μπακογιάννη



Πονοκέφαλο έχουν δημιουργήσει στο στρατόπεδο Σαμαρά οι οργανωμένες περιοδείες των στελεχών της κ. Μπακογιάννη οι οποίες συνεχίζονται με επιτυχία από άκρη σε άκρη του νομού!
Από το Σαββατοκύριακο σε όποιο σημείο κι αν περπατήσει κανείς του νομού θα συναντήσει υποστηριχτές της κ. Μπακογιάννη οι οποίοι περιοδεύουν σε όλο το μήκος και πλάτος της Αιτωλοακαρνανίας προσπαθώντας να πείσουν τους νεοδημοκράτες για την καταλληλότητα της υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη .
Το Σαββατοκύριακο οι περιοδείες ξεκίνησαν με 2 ομάδες .
Aπό χθες έχουν γίνει τρία τα κλιμάκια ενώ σήμερα θα υπάρχει και μια τέταρτη ομάδα
.
Τη μάχη για την επικράτηση της κ. Μπακογιάννη πέρα από σοβαρά τοπικά στελέχη δίνουν από την Αιτωλοακαρνανία η πρώην Βουλευτής Λέσβου Χ. Καλογήρου η οποία έχει στενούς και μακροχρόνιους δεσμούς με πολλούς Αιτωλοακαρνάνες από το 2002 (την εποχή που ήταν υπεύθυνη οργανωτικού του κόμματος στο νομό).
Η κ. Καλογήρου αφιερώνει τα πρωινά της σε συναντήσεις με νεοδημοκράτες από όλο το νομό ενώ το απόγευμα τίθεται επικεφαλής μιας ομάδας στελεχών που έχει σχηματιστεί και περιοδεύει σε Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας!
Πέρα από τη κ. Καλογήρου σημαντικό ρόλο
στην ενίσχυση της υποψηφιότητας της κ. Ντόρας Μπακογιάννη προσφέρει και ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας Ν. Παπαδημάτος ο οποίος είναι επίσης αγαπητή και γνώριμη μορφή σε πολλούς Αιτωλοακαρνάνες.
Ο κ. Παπαδημάτος έχει τον έλεγχο της επαρχίας Μεσολογγίου και Ναυπάκτου περισσότερο θα λέγαμε λόγω της γειτνίασης με την εκλογική του περιφέρεια και της σχετικής ευκολίας να μετακινείται από την γειτονική Πάτρα.
Από χθες στα χωρία του ορεινού Βάλτου περιοδεύει και ο Νομάρχης Ευρυτανίας μαζί με τον Δήμαρχο Προυσού
που διανυκτέρευσαν χθες στην πόλη του Αγρινίου όπου και θα παραμείνουν σήμερα πραγματοποιώντας συναντήσεις !
Από το απόγευμα στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι έρχεται ο πρώην Υφυπουργός Θανάσης Μπούρας, ο οποίος θα περιοδεύσει στην επαρχία Μεσολογγίου αύριο και στο Δήμο Μακρυνείας!
Μέχρι την Παρασκευή την Αιτωλοακαρνανία θα επισκεφτεί και ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας Αντώνης Μπέζας από την γειτονική Θεσπρωτία ο οποίος θα αναλάβει πιθανότατα την Βόνιτσα!

http://paronetol.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου