Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Τα jackets του χειμώνα

Τα jackets του χειμώνα


Είναι όμορφα, άνετα, απαραίτητα και πάνω από όλα συνδυάζονται με όλα μας τα ρούχα. Ο λόγος φυσικά για τα τζάκετ που αυτή τη χρονιά έχουν την τιμητική τους. Θα τα βρούμε σε πολλά σχέδια και στυλ. Φέτος θα βρείτε πραγματικά αυτό που σας ταιριάζει καθώς κυκλοφορούν σε απίστευτα μεγάλη ποικιλία. Αλλά καλύτερα ας δούμε το καθένα από αυτά ξεχωριστά.



Παγιετέ τζάκετ
Δώστε μια επιπλέον λάμψη στο ντύσιμό σας με υπέροχα τζάκετ, στολισμένα με λαμπερές παγιέτες. Είναι το απόλυτο look του χειμώνα. Ακολουθήστε το… (Παγιετέ τζάκετ 3.1 Philip Lim)



Biker τζάκετ
Αφήστε το προσωπικό σας στίγμα στους δρόμους της πόλης με ένα biker τζάκετ. Για όσες είστε λάτρεις της περιπέτειας και του casual ντυσίματος, το συγκεκριμένο look θα είναι ό,τι πρέπει. (Biker τζάκετ Alexander Wang)



Βελούδινο τζάκετ

Για ένα πιο σοφιστικέ και κομψό look, το βελούδινο τζάκετ είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να το φοράτε, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με στενή εφαρμοστή φούστα, παντελόνια και τζιν, ανάλογα που το στυλ που θέλετε να δώσετε κάθε φορά. (Βελούδινο τζάκετ)



Τζάκετ με τονισμένους ώμους
Είναι η κορυφαία τάση της σεζόν. Ως γνωστόν, οι βάτες επανήλθαν στη μόδα δριμύτερα και τις βλέπουμε σε πολλά τζάκετ. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα… (Τζάκετ Helmut Lang)



Δερμάτινο τζάκετ

Το πλέον διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το οποίο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Φορέστε το με τα πάντα! Ταιριάζει με όλα και κάθε ώρα της ημέρας. (Δερμάτινο τζάκετ 3.1 Philip Lim)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου