Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Φυλάνε το πτώμα στο σπίτι!

Φυλάνε το πτώμα στο σπίτι!


Mία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση που μοιάζει με θρίλερ εξελίσσεται αυτές τις ώρες στην Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς, στο Δήμο Πύλαρου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε σπίτι στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται κοντά στη Σάμη, το πτώμα 70χρονης Κεφαλονίτισσας, που κατά τους κατοίκους είχε πολύ μεγάλη περιουσία.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στραγγαλισμένη και κακοποιημένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ το σπίτι της ήταν αναστατωμένο.

Το εξαιρετικά περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το πτώμα της γυναίκας δεν έχει μεταφερθεί ακόμα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της αποτρόπαιης εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα έξω από την οικία της υπάρχουν δύο αστυνομικοί που φυλάνε το πτώμα(!) ενώ η ασφάλεια περιμένει αύριο το μεσημέρι το καράβι που θα φέρει τον ιατροδικαστή από τη Πάτρα.

Τεράστιες ευθύνες γι αυτό το χάλι που εκθέτει ανεπανόρθωτα το Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και την Αστυνομία φέρουν η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών αλλά και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων επικεφαλής της οποίας είναι ο πρόσφατα μεταταχθείς από την Ασφάλεια Αθηνών Φάνης Μπρακούλιας.

Η αστυνομία υποψιάζεται ως αυτουργούς της εγκληματικής ενέργειας Αιγύπτιους εργάτες που κατασκεύαζαν μεζονέτες ιδιοκτησίας του θύματος χωρίς να αποκλείονται άλλα σκοτεινά ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου