Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Χωρίς τρεις ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ατρόμητο

Χωρίς τρεις ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ατρόμητο

Την Πέμπτη οριστικοποιήθηκε και η απουσία του Γιώργου Ντάσιου από το ματς του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο την Κυριακή, καθώς ο δεξιός μπακ της ομάδας των Ιωαννίνων εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα χρειαστεί θεραπεία για να αποφευχθεί ο κίνδυνος υποτροπής.

Παράλληλα, «νοκ άουτ» είναι και οι Λάμπρος Βαγγελής και Δημήτρης Σιαλμάς, αφού ο πρώτος έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο δεύτερος τράβηγμα στους προσαγωγούς.

Αντίθετα ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Παράσχο.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίστηκε την Πέμπτη με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο εθνικό στάδιο, όπου έγινε και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε πολλά σχήματα και από ότι φάνηκε ίσως να κάνει 1-2 αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε με τον Ολυμπιακό, εκτός από την αναγκαστική αλλαγή του Ντάσιου.

Τις ευχές όλης της ομάδας δέχτηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός Βάντερσον Σκαρντουέλι, αφού την Τετάρτη το βράδυ η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό δεν παρέστη στον δείπνο που παρέθεσε ο προπονητής Γιώργος Παράσχος στους παίκτες και σε διοικητικά στελέχη, όπου επικράτησε καλή ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου