Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ξεφορτωθείτε την ψαλίδα τώρα!

Ξεφορτωθείτε την ψαλίδα τώρα!


Μπορείτε να ξεφορτωθείτε την ψαλίδα με πολλούς τρόπους.

Σιλικόνη: ένα σέρουμ με διπλή δράση (που περιέχει σιλικόνη) ή απλά οι σταγόνες σιλικόνης θα βοηθήσουν έστω και προσωρινά τα μαλλιά σου, εξαφανίζοντας την ψαλίδας στις άκρες. Μετά το λούσιμο απλώστε σταγόνες σιλικόνης ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες.

Το ελαιόλαδο μπορεί να θεραπεύσει -όπως και οι σταγόνες σιλικόνης έστω και προσωρινά- τις κατεστραμμένες σας άκρες. Δε χρειάζεται να απλώσετε μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου στα μαλλιά σας γιατί στο τέλος να δείχνετε σχεδόν άλουστη. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στις άκρες και στη συνέχεια να τις στεγνώσετε.

Παρά το ότι όλα τα προηγούμενα βήματα είναι πολύ αποτελεσματικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι το κούρεμα είναι αυτό που θα χαρίσει πιο άμεση απαλλαγή από την ανεπιθύμητη ψαλίδα! Ξεφορτωθείτε τις καταστραμμένες άκρες και βρείτε τη χαμένη λάμψη με το να είστε πιστή στο ραντεβού με τον κομμωτή κάθε 6-8 εβδομάδες έτσι ώστε να μην ξαναδείτε την ψαλίδα ούτε ζωγραφιστή!

Όχι στο πιστολάκι: αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και θα αλλάξει κατά πολύ η ποιότητα και η όψη τους. Το πιστολάκι, το ψαλίδι ή το ισιωτικό μαλλιών ακριβώς επειδή "ψήνουν" την τρίχα σου, δημιουργούν έντονα κατεστραμμένες άκρες. Και ένα μυστικό! Αν θέλετε μαλλιά χωρίς ψαλίδα αλλά δεν προλαβαίνετε να κάνετε όλα τα παραπάνω, φροντίστε να ισιώσετε τα μαλλιά σας αφού η ψαλίδα δείχνει ακόμη πιο έντονη σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου