Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ένας νεκρός κι ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία


Ένας νεκρός κι ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει από τα ξημερώματα τη χώρα.

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας, το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από χείμαρρο ανάμεσα στα χωριά Τρικοκιά και Καρπερό του νομού Γρεβενών.

Παράλληλα, εντείνονται οι έρευνες εντοπισμού ενός ατόμου στην περιοχή της Αριδαίας.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα στις 05:30 τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Πιπεριάς-Τσάκωνες, όταν χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο επιβαίνοντες, την μητέρα και την κόρη, ενώ αγνοείται ο πατέρας.

Επίσης στο Ηράκλειο, ένα άτομο είχε εγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά στο όχημά του και με την επέμβαση των πυροσβεστών ελευθερώθηκε.

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Η έντονη βροχόπτωση που πέφτει από τα ξημερώματα στην Αττική έχει δημιουργήσει προβλήματα σε δρόμους. Δυσκολίες στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσουν όσοι διέρχονται από την παραλιακή οδό, στο ύψος της Βούλας, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην οδό Χαμοστέρνας.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί είκοσι κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ 7 κλήσεις υπάρχουν στην περιοχή του Άργους.

Επίσης, προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν πολλές περιοχές της Ελλάδας, αντιμετώπισε και η Ακράτα στην Πελοπόννησο, ενώ στο 122ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, όπως και στην επαρχιακή οδό Καλαμπάκας - Γρεβενών, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου