Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

Τα κάνουν όλα και συμφέρουν


Καταγράφουν συνεντεύξεις και φωνητικές σημειώσεις, αναπαράγουν MP3 και διαθέτουν μνήμη τύπου flash, για να αποθηκεύουν δεδομένα μέσω θύρας USB.

Πρόκειται για τα νέα πολύχρωμα ψηφιακά recorder φωνής της SONY που διαθέτουν μνήμη 4 GB, διάρκεια εγγραφής μέχρι και 1.072 ώρες, είναι εύκολα στο χειρισμό με οθόνη 5 γραμμών, η μπαταρία τους προσφέρει μέχρι και 15 ώρες εγγραφή και 83 ώρες αναπαραγωγή, ενώ είναι συμβατά τόσο με Windows όσο και με Macintosh.

Τα κομψά ICD-UX200 και ICD-UX300F ζυγίζουν λιγότερο από το κινητό σας τηλέφωνο (48 γρ.) και μπορούν άνετα να γλιστρήσουν σε μια τσέπη ή σε μια μικρή τσάντα.

Παρ’ όλο τον μικρό σχεδιασμό τους είναι εξοπλισμένα με βολικές λειτουργίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε, αποθηκεύσετε και διαχειριστείτε ευκρινείς φωνητικές εγγραφές με ευκολία.

Το μοντέλο ICD-UX200 (2GB) είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ασημί, ροζ και κόκκινο χρώμα, ενώ το ICD-UX300F (4GB) μόνο σε μαύρο, διαθέτοντας επιπλέον και δέκτη FM, ο οποίος σας επιτρέπει να ακούτε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές, όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Τα ψηφιακά recorder φωνής ICD-UX200 και UX300F θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιανουάριο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου