Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4-11 -2009

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4-11 -2009

1. Την 3-11-2009 και ώρα 17.30', στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν μία αλλοδαπή γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με EΙX αυτοκίνητο της, μία αλλοδαπή στερούμενη ταξιδιωτικών εγγράφων, με τελικό προορισμό το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η συλληφθείσα και η λαθρομετανάστρια, η οποία επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υ,Α, Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.

2. Την 4-11-2009 και ώρα 03,00 στο 20° χλμ της Ε.Ο- Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ..Πρέβεζας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με E.Ι.X. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού, έξι (6) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του ενός εκ των λαθρομεταναστών ισχύει το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, συνεπεία διοικητικής του απέλασης.
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το ΊΛΛ. Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση.

3. Εκατόν είκοσι οκτώ (128) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 3-11-2009, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου