Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ …ΔΗΛΩΣΕΙΣ (!) ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΜΕ …ΔΗΛΩΣΕΙΣ (!) ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Εποχές αλήστου μνήμης μας έφερε η μέθοδος που επέλεξε ο Βαγγέλης Μάστορας προκειμένου να επιβεβαιώσει δια της διαψεύσεως τα όσα του καταμαρτυρούν οι συμπολίτες του.
Ασφαλώς, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα όσα κατά το παρελθόν έχουν δημοσιευθεί, είτε σαν ρεπορτάζ, είτε σαν επώνυμες καταγγελίες Δημοτικών Συμβούλων, τόσο της δικής τους παράταξης όσο και της αντιπολίτευσης, ο «δημοσιογράφος» Βαγγέλης Μάστορας τα χαρακτηρίζει ως ενορχηστρωμένα και μεθοδευμένα από τις εφημερίδες.
Τους οποίους Δημοτικούς Συμβούλους τους αποκαλεί ως «τροφοδότες» κατά παραγγελία «ρεπορτάζ».
Όλα τα παραπάνω, δηλαδή το γεγονός ότι αρνείται στην αντιπολίτευση, ακόμη και σε Δημοτικό Σύμβουλο της δικής του Παράταξης (Αλέξανδρο Πανταζάκο) που ήταν και ο αμέσως προηγούμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τη δυνατότητα πρόσβασης στα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, τα χαρακτηρίζει ως … «μεθοδευμένες αθλιότητες» και «κατασκευασμένα ψεύδη».
Το γεγονός ότι ο ίδιος απέσπασε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία χρηματοδότησε κατά 198 (!) ΕΥΡΩ προσωπική του αλληλογραφία ως έξοδα ΕΛΤΑ, που ακυρώθηκε από την προϊστάμενη του Αρχή, το χαρακτηρίζει «μεθοδευμένες αθλιότητες» και «κατασκευασμένα ψεύδη» ο Δήμαρχος «Δημοσιογράφος» Βαγγέλης Μάστορας.
Το γεγονός πως ο ίδιος εισηγήθηκε και κατόρθωσε να ψηφιστεί από τους Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης να επιβαρυνθεί ο Δήμος, δηλαδή οι δημότες, με το ποσό των 500 ΕΥΡΩ μηνιαίως για να …αποζημιωθεί ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και που έσπευσε να ανακαλέσει, προκειμένου να προλάβει και άλλη ακύρωση από την Προϊστάμενη Αρχή, το χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος «Δημοσιογράφος» Βαγγέλης Μάστορας ως «μεθοδευμένη αθλιότητα» και «κατασκευασμένα ψεύδη».
Δηλαδή, ούτε λίγο, ούτε πολύ ο … «δημοσιογράφος» Δήμαρχος, δεν θεωρεί τις δικές του πράξεις ως αθλιότητες, αλλά τη δημοσιοποίηση τους.
Ας είναι.
Η κοινωνία τον γνώρισε, έστω και αργά, πολύ καλά.
Αλήθεια, αν δεν είναι αθλιότητα το γεγονός πως ένας «Δημοσιογράφος» της Αυτοδιοίκησης εκλαμβάνει ή παρουσιάζει τον λόγο και το θεσμοθετημένο ρόλο της αντιπολίτευσης, ως προϊόν αντίδρασης στην εκλογική ήττα, τότε τι είναι;
Δεν είναι μικροπρέπεια να κρύβει κανείς, πόσο μάλλον ο «Δημοσιογράφος» Δήμαρχος πίσω από μια δήλωση του πόθεν έσχες, βασική του υποχρέωση, για να μην αποκαλυφθούν οι αντιδημοκρατικές του ενέργειες και συμπεριφορές;
Μας κατηγορεί ο «δημοσιογράφος» Δήμαρχος πως πλήξαμε προσωπικότητες, των οποίων ο ίδιος είχε αναλάβει (με ποιό άραγε αντίκρισμα) την προστασία τους, την ώρα που εμείς επιβεβαιωθήκαμε από τον ίδιο τον Θεσπρωτικό λαό.
Τέτοια η κρίση του!
Δεν γνωρίζουμε αν είχε υπόψη του τυχόν «ρουσφετάκια» που εμείς δεν γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να πληροφορηθούμε, γιατί θα προσθέσουμε άλλη μια απογοήτευση μέσα μας για δικό του λογαριασμό.
Σε τέτοια έπαρση ιδιοκτησιακών αντιλήψεων βρίσκεται ο «δημοσιογράφος» Δήμαρχος, που θαρρεί πως κάνει χάρες στα νόμιμα ΜΜΕ για υποχρεωτικές δημοσιεύσεις, όπως οι νόμοι ορίζουν!
Ούτε τον οίκτο μας δεν δικαιούται πια.
Με την γνωστή απαξίωση, που δεν ταιριάζει στο Δημοκρατικό μας πολίτευμα, επιχείρησε να απαντήσει ο «δημοσιογράφος» Δήμαρχος στην αντιπολίτευσή του, επικαλούμενος τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ.
Αλήθεια ποιος πρέπει να ντρέπεται για τα 198 ΕΥΡΩ;
Εκείνος που σαν Δήμαρχος επιχείρησε να αρπάξει από το ταμείο του Δήμου, παράνομα, όπως αποδείχθηκε και σε βαθμό υπεξαίρεσης ή η αντιπολίτευση που καταψήφισε την πράξη του και την προσέβαλε στην Προϊστάμενη Αρχή, ως είχε υποχρέωση;
Ποιος πρέπει να ντρέπεται για τα 500 ΕΥΡΩ;
Εκείνος που επιδίωξε να εισπράττει κάθε μήνα, δίχως νόμιμα να τα δικαιούται και μάλιστα από την άγρια σε βάρος των συνδημοτών του φορολογία ή η αντιπολίτευση που καταψήφισε την πράξη και την προσέβαλε στα αρμόδια όργανα του Κράτους, όπως είχε υποχρέωση;
Ποιος πρέπει να ντρέπεται για τα 500.000 ΕΥΡΩ;
Εκείνος που αρνείται την ενημέρωση ακόμη και στον αμέσως προηγούμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμβουλο της δικής του Παράταξης, ή τα μέλη του Δ.Σ. που τον κατήγγειλαν;
Ποιος πρέπει να ντρέπεται για τους διορισμούς στις υπηρεσίες του Δήμου;
Εκείνος, που σαν Δήμαρχος, αρνείται να ενημερώσει την αντιπολίτευση, με το πρόσχημα των …προσωπικών δεδομένων, ή εκείνοι που επιδιώκουν τον θεσμοθετημένο ως υποχρέωσή του έλεγχό του;
Ποιος πρέπει να ντρέπεται για τη διατροφή των φοιτητών;
Εκείνος ,που σαν Δήμαρχος, αρνήθηκε να δώσει στοιχεία, επικαλούμενος προφορική πρότασή του για συνεργασία, ή η αντιπολίτευση που προώθησε και προέβαλε υπαρκτά και δικαιολογημένα παράπονα και καταγγελίες συνδημοτών του επαγγελματιών;
Άραγε, ο «δημοσιογράφος» Δήμαρχος, γνωρίζει την έννοια και το περιεχόμενο της λέξης ΝΤΡΟΠΗ;
Γιατί κάθε δημοκράτης πολίτης αυτής της Χώρας που τιμάται από τους συμπολίτες του με το αξίωμα του Δημάρχου, δεν θα τολμούσε, απευθυνόμενος στην θεσμοθετημένη αντιπολίτευσή του, να δηλώνει απαξιωτικά, σαν δικτάτορας Αφρικανικής Χώρας, πως «είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας!!!
Ναι. Εμείς ντρεπόμαστε, όχι μόνο για λογαριασμό του αλλά κυρίως για μας τους ίδιους που τόσο πολύ τον προβάλαμε, χωρίς να γνωρίζουμε καλά την ψυχοσύνθεσή του.
Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι η επιστολή, που με πομπώδη τρόπο τιτλοφόρησε ο ίδιος.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΓΙΑΔΑΣ
κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΣΤΟΡΑ
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ – ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
«ΤΟΛΜΗ» ΚΑΙ «ΤΙΤΑΝΗ»
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες – συμπολίτες
Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει στόχος ενορχηστρωμένης και μεθοδευμένης επίθεσης, κατά τακτά διαστήματα, από τις εφημερίδες «ΤΙΤΑΝΗ» και «ΤΟΛΜΗ» του κ. Αλέξη Αναστασίου, με … «τροφοδότες» και κατά παραγγελία και υπαγόρευση «ρεπορτάζ» και σχολίων του, την αντιπολίτευση του Δήμου και .. αντιπολιτευόμενους γενικώς την Δημοτική Αρχή.
Επέλεξα να σιωπήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην απαντώ στις μεθοδευμένες αθλιότητες και τα κατασκευασμένα ψεύδη, πιστεύοντας ότι ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός, άλλωστε δεν είναι εύκολο να αποδείξεις ότι… «δεν είσαι ελέφαντας»!
Επειδή όμως η μεθοδευμένη και ενορχηστρωμένη επίθεση συνεχίζεται με την γκαιμπελίστικη τακτική του δόγματος «πες-πες ή … γράψε γράψε» στο τέλος κάτι θα μείνει, απαντώ σήμερα για τελευταία φορά σε όλους και για όλα, σε εσάς, τους δημότες μου που με στηρίξατε σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και εξακολουθείτε να με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας και τους συμπολίτες μου, με την παράθεση συγκεκριμένων και τεκμηριωμένων στοιχείων, τα οποία αποδεικνύουν τα κατασκευασμένα ψεύδη της αντιπολίτευσης του Δήμου, η οποία, συνεργαζόμενη και … συνεπικουρούμενη από έναν (1) τοπικό εκδότη, επιχειρεί, εις μάτην όμως, να υποβαθμίσει το έργο μας και να πλήξει την τιμή και την υπόληψη μας.
Δυστυχώς, η αντιπολίτευση του Δήμου Σαγιάδας, δεν έχει αποδεχθεί το μέγεθος της ήττας της αν και διανύουμε τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας, ούτε μπορεί να μας … συγχωρήσει, για το μεγάλο έργο που επιτελούμε σε όλους τους τομείς, ένα έργο αποδεκτό από όλους, σε ένα Δήμο τον οποίο καταστήσαμε πρότυπο και εκτός ορίων Θεσπρωτίας.
Επιδίδεται κατά την προσφιλή της τακτική σε… βιομηχανία καταγγελιών, αναφορών και ψευδών δημοσιεύσεων, χωρίς μέχρι σήμερα, να έχει δικαιωθεί ούτε μία (1) φορά!!!


ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ
κ. ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Μέχρι πρότινος και ειδικότερα μέχρι τον Σεπέμβριο του 2008 από των στηλών των εφημερίδων σας, πλέκατε εγκώμια και «αναπέμπατε» … διθύραμβους όσον αφορά το έργο που επιτελώ ως Δήμαρχος του Δήμου Σαγιάδας, εξαίροντας τις ικανότητες μου, το ήθος, την εντιμότητα και την απόλυτη διαφάνεια.
Επισημαίνατε από των στηλών των εφημερίδων σας, των οποίων υπενθυμίζω υπήρξα συνεργάτης και σύμβουλος έκδοσης, ότι «είμαι ο μοναδικός αιρετός στην περιοχή, ο οποίος δημοσιοποιώ κάθε χρόνο τα περιουσιακά μου στοιχεία», το ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΧΟΝ και με προβάλλατε ως παράδειγμα προς μίμηση.
Τι συνέβη λοιπόν και αίφνης από της προαναφερόμενης ημερομηνίας, άρχισαν οι … οβιδιακές σας μεταμορφώσεις, γνωστές άλλωστε στον Θεσπρωτικό λαό;
Απλούστατα οφείλονται στην … «ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ» και ειδικότερα στην απαίτηση σας, να πληρωθείτε από τα ταμεία του Δήμου, για δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις, στις εφημερίδες σας, με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά σας οφείλαμε.
Σας ζήτησα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε να μου αποστείλετε αναλυτική κατάσταση οφειλών, την οποία όντως μου αποστείλατε και από την οποία προέκυπτε η διαφορά, αφού σε αυτήν, είχατε συμπεριλάβει και εξοφληθέντα τιμολόγια από τρίτους (π.χ. εργολάβους κ.λ.π.).
Μετά την άρνηση μου να σας καταβάλω χρήματα που δεν σας ανήκαν και αφού σας είπα και ισχύει ότι το ποσό το οποίο πραγματικά σας οφείλουμε, υπάρχει στο ταμείο του Δήμου και μπορείτε να το εισπράξετε όποτε θέλετε, άρχισε … ο «πόλεμος»!
(τα προαναφερόμενα στοιχεία, τιμολόγια, εντάλματα πληρωμής κ.λ.π. είναι στη διάθεση σας και την διάθεση οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου ή δημότη για να διαπιστώσει τα… «αίτια του πολέμου»)!!
Αίφνης, ο έντιμος, αδιάφθορος, εργατικός και ικανός Δήμαρχος που δημιουργούσε και παρήγαγε έργο, που είχε όραμα και αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, μεταμορφώθηκε … εν μια νυκτί, σε διεφθαρμένο, μονίμως παρανομούντα, ανίκανο, αλαζόνα, αυταρχικό κ.λ.π.
Αρχίσατε μια «δημοσιογραφική (;)» εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης, χωρίς να τολμάτε να κάνετε ο ίδιος ρεπορτάζ και να παρακολουθήσετε ούτε μία (1)! συνεδρίαση του Δ.Σ., ούτε ένα (1) δημόσιο απολογισμό, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, αν αυτά που σας μεταφέρουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, είναι βάσιμα ή ανυπόστατα.
Να διαπιστώσετε τη δική μας αποδοχή και καταξίωση στην τοπική κοινωνία, η οποία μας περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη της, στη συντριπτική της πλειοψηφία.
Λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα σας κ. Αναστασίου και την άφιλη συμπεριφορά σας, γνωστή άλλωστε στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ!
Λυπάμαι ειλικρινά γιατί προκειμένου να υπερασπίσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα και να ικανοποιήσετε τον εμπαθή χαρακτήρα σας, δε σέβεστε κανέναν και τίποτε, δεν ορρωδείτε προ ουδενός, δεν έχετε ηθικές αναστολές και φραγμούς.
Ασελγείτε και βυσσοδομείτε κατά πάντων, επιχειρώντας να πλήξετε προσωπικότητες και ηθικές υποστάσεις, εκμεταλλευόμενος, τουλάχιστον αυτό πιστεύετε, τις εφημερίδες σας.
Ευτυχώς για όλους τους συμπολίτες, κυρίως αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά και δυστυχώς για εσάς, τα γραφόμενα και λεγόμενα σας, είναι «κύμβαλα – αλλαλάζοντα», λόγια χωρίς αντίκρισμα, γραφίδα χωρίς ΚΑΜΙΑ απήχηση γιατί όλοι ΕΥΤΥΧΩΣ στη μικρή μας κοινωνία, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.
Σας υπενθυμίζουμε και πληροφορούμε την κοινή γνώμη, ότι και μετά τις… οβιδιακές σας μεταμορφώσεις και τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας, εμείς σεβόμενοι την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και αντιμετωπίζοντας ισότιμα όλους, σας αποστείλαμε πληρωμένες δημοσιεύσεις – καταχωρίσεις στις εφημερίδες σας.
(σας αποστέλλουμε και αν έχετε τη λεβεντιά δημοσιεύστε την, κατάσταση αποσταλλεισών επί πληρωμή δημοσιεύσεων του Δήμου μας από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως σήμερα)
κ. Αλέξη Αναστασίου
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ εφεξής μαζί σου, όσο και αν με προκαλέσεις, όσες αθλιότητες και αν εκστομίσεις ή γράψεις.
Δεν πρόκειται επίσης να κινηθώ νομικά εναντίον σου, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη μου, όπως έκαναν άλλοι αιρετοί συμπολίτες και δικαιώθηκαν, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αγωγές κατά εκδοτών και δημοσιογράφων έστω και … κατ’ ευφημισμόν, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον αιρετό. Ο οποίος, βαθμολογείται και αξιολογείται καθημερινά, από τον κυρίαρχο λαό και μόνο, τον οποίο εμείς, εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορο που έχεις επιλέξει, θλιβόμενος πραγματικά για το κατάντημα σου.
Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και την … δωρεάν διαφήμιση που συνεχώς μου κάνεις και θυμάμαι εν κατακλείδι πως «ουδείς αχαριστότερος εχθρός του ευεργετηθέντος»! (γνωρίζεις εσύ πολύ καλά τι εννοώ) και την αποστροφή του ποιητή «που ήσουν νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόταν άλλος.»!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι
Είναι ντροπή να συνεχίζετε να αναφέρεστε στα 198 Ευρώ που πλήρωσα ο ίδιος προσωπικά, για την αποστολή προσκλήσεων για την παρουσίαση βιβλίου μου, του οποίου, τα έσοδα από τις πωλήσεις, εισέπραξε ο σύλλογος παιδιών με καρκίνο
«Η ΦΛΟΓΑ» .
Είναι ντροπή να αναφέρεστε στη δικαιούμενη αποζημίωση μου ως προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, την οποία αν και δικαιούμαι, δεν την εισπράττω, με δική μου απόφαση και το ξέρετε πολύ καλά.
Είναι ντροπή να εξακολουθείτε να υπονομεύετε ένα σημαντικό έργο στο Δήμο μας, αυτό της λειτουργίας των Ιαματικών λουτρών και να αφήνετε υπαινιγμούς και υπονοούμενα…
Είναι ντροπή να αναφέρεσθε μονίμως σε προσληφθέντες με προγράμματα STAGE άνεργους δημότες μας και να επιδιώκετε κάθε φορά την διαπόμπευση τους.
Να εγκαλείτε την Δημοτική Αρχή, γιατί πάλεψε και κατόρθωσε να εντάξει σε αυτά τα προγράμματα, με όποιες αδυναμίες και τρωτά σημεία και αν έχουν, άνεργους δημότες…
Είναι ντροπή να αναφέρεσθε σε… εικονικό διαγωνισμό για την διατροφή φοιτητών, όταν γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ο διαγωνισμός έγινε με απόλυτη διαφάνεια από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ο Δήμαρχος απείχε από την όλη διαδικασία.
Είναι ντροπή να δημιουργείτε ψευδείς εντυπώσεις και να λαϊκίζετε ασύστολα, με την αύξηση … 100% των τελών φωτισμού και καθαριότητας στο Δήμο, όταν γνωρίζετε πολύ καλά, πως από του έτους 2000!! δηλ. για δέκα περίπου χρόνια, δεν είχε γίνει ΚΑΜΙΑ αύξηση, όταν όλοι οι άλλοι Δήμοι, αυξάνουν τα τέλη τους κάθε δύο ή τρία χρόνια και ότι αυτή αντιστοιχεί για ένα σπίτι 80 τ.μ. όπως είναι τα περισσότερα στο Δήμο μας, σε 117,84 ετησίως ή 9,82 το μήνα ή 33 λεπτά ημερησίως!!!
Ότι η αύξηση αυτή έγινε γιατί πρέπει να υπάρχει ισοσκελισμός εσόδων και εξόδων, επειδή δημιουργήσαμε υπηρεσία καθαριότητας, με την αγορά απορριμματοφόρου και την πρόσληψη προσωπικού.
Είναι ντροπή να κάνετε επίκληση της Κυβέρνησης και των αποφάσεων της, αναφερόμενοι συγχρόνως στην προηγούμενη Κυβέρνηση και τον τοπικό Βουλευτή και Υφυπουργό, συγκρίνοντας και σχετίζοντας την Κεντρική Εξουσία με τη δική μας Δημοτική Αρχή, η οποία υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν.
Γνωρίζετε πολύ καλά, κυρίως όμως, γνωρίζουν πολύ καλά οι δημότες μας, ότι ως Δήμαρχος έχω συνεργαστεί αρμονικά με Υπουργούς και Βουλευτές και των δύο Κυβερνήσεων, τιμώντας και αναγνωρίζοντας την προσφορά και συμβολή όλων, στο Δήμο μας.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω τηρώντας στο ακέραιο την δέσμευση μου, ότι θα είμαι ένας πραγματικά ανεξάρτητος Δήμαρχος.
Είναι πραγματικά λυπηρό το θέαμα που παρουσιάζετε κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και απαράδεκτη η στάση και συμπεριφοράς σας.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας, σεβόμενος τους δημότες μου και μόνο.
Αν νομίζετε ότι πρέπει, συνεχίσατε τον μοναχικό και ολισθηρό δρόμο σας, απομονωμένοι και απαξιωμένοι από την τοπική κοινωνία.
Εμείς δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο σας αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου