Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Υποψήφιος για μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ»

Υποψήφιος για μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ»

ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ»
ΣΟΥΛΙΟΥ 16 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 46100
Τηλ. 2665022343 Κιν. 6947045595
www.stavrodromihotel.gr
hotel@stavrodromihotel.gr

Με το μήνυμά μου αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πιστός στην προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον του Ξενοδοχειακού κλάδου μας και του Τουρισμού στην Ελλάδα γενικότερα ανακηρύχτηκα και πάλι υποψήφιος για μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στις εκλογές που θα γίνουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ένατη εκλογική ομάδα όπου ανήκουν όλα τα ξενοδοχεία που λειτουργούν στην περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ(ανεξαρτήτως κατηγορίας και Αστέρων)


(Ενημερωτικο εντυπο υλικο και ψηφοδελτια για τον τροπο διεξαγωγης των εκλογων θα παραλαβετε συντομα ταχυδρομικως από το Ξ.Ε.Ε και ο τροπος φηφοφοριας θα είναι ταχυδρομικως επισης(ατελως) ΠΡΟΣΟΧΗ. Απαραιτητη προυποθεση για να είναι εγγυρη η ψηφος σας, είναι η ταμειακη σας τακτοποιηση τυχον οφειλων προς το Ξ.Ε.Ε. εως 31/12/2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου