Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Think Positive!

Think Positive!


Λίγες μέρες απέμειναν για τα Χριστούγεννα και όλος ο κόσμος προετοιμάζεται πυρετωδώς, για να περάσει όμορφα στις γιορτές και να υποδεχτεί το νέο έτος. Παρόλα αυτά, για μερικούς, αυτή η περίοδος αναδεικνύει τη μελαγχολική πλευρά του χαρακτήρα τους.

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια υπερτιμημένη και «κατασκευασμένη» περίοδος, κατά την οποία θέση έχει μόνο η χαρά, η ανάλαφρη διάθεση και το ατελείωτο γλέντι. Αντίθετα, όσοι και όσες ανήκουν στην αντίπερα όχθη αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να εγκλιματίσουν τους υπόλοιπους στο λεγόμενο Christmas Spirit. Αυτή η στήλη σήμερα θα επιτελέσει αυτό το σκοπό.

Οι γόβες, τα φουστάνια, τα παλτό, τα μπιζού, τα στολίδια είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σχεδόν κάθε γυναίκας. Ιδίως αυτή τη χρονική στιγμή στροβιλίζουν στα μυαλά όλων μας, αλλά δεν είναι τα απαιτούμενα για να δείχνουμε λαμπερές και απαστράπτουσες. Με σύμμαχο την καλή διάθεση και την καλή παρέα, αυτές οι γιορτές μπορούν να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για χρόνια.

Η ομορφιά αυτή καθαυτή δεν έχει καμία ουσία και κανένα νόημα χωρίς τη συμβολή της θετικής αύρας και ψυχολογίας. Τα επιτραπέζια παιχνίδια σε σπίτια φίλων, ποτά σε μπαράκια στη στολισμένη πλέον Αθήνα και νυχτερινές βόλτες στις φωτισμένες βιτρίνες είναι μερικές προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε και να «σπάσετε» τη μονότονη καθημερινότητά σας.

Ένα μικρό χρονικό διάστημα χαλάρωσης, αποφόρτισης και αποξένωσης από κάθε είδους πρόβλημα είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Τέτοιες μέρες, λοιπόν, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να προσδώσουμε στη ζωή μας μια νότα αισιοδοξίας και να ξεχάσουμε το κάθε τι αρνητικό που μας απασχολεί. Think positive…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου