Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση του Πέτρου Μίντζα στον ανώνυμο Θεσπρωτό Νεοδημοκράτη-κύριο Μπέζα

Απάντηση του Πέτρου Μίντζα στον ανώνυμο Θεσπρωτό Νεοδημοκράτη-κύριο Μπέζα

Ο ανώνυμος νεοδημοκράτης ή φοράει μπλε γυαλιά και παρωπίδες ή τον έχει βολέψει ο πρώην υφυπουργός σε κάποια θεσούλα και τα παίρνει χοντρά

Αν και δε συνηθίζω να απαντώ σε ανυπόγραφες επιστολές, τούτη όμως τη φορά επιβάλλεται να το κάνω, διότι ο επιστολογράφος πρέπει να είναι ή οπαδός του δόγματος πίστευε και μην ερεύνα ή ένας κοινός συκοφάντης.

Διαβάζοντας την επιστολή του ανώνυμου νεοδημοκράτη δύο και τρεις φορές με μεγάλη προσοχή, η οποία χαρακτηρίστηκε από όλους τους αναγνώστες συντοπίτες μου, λίαν επιεικώς απαράδεκτη και συκοφαντική, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.

Ο ανώνυμος νεοδημοκράτης ή φοράει μπλε γυαλιά και παρωπίδες, γι’ αυτό βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα ή τον έχει βολέψει ο πρώην υφυπουργός σε κάποια θεσούλα και τα παίρνει χοντρά και τα βλέπει όλα ρόδινα.

Διαφορετικά πως να εξηγήσω το μένος με το οποίο μου επιτίθεται με ανυπόστατα ψεύδη και τους ισχυρισμούς του ότι στη Θεσπρωτία είναι όλα καλώς καμωμένα και ότι άδικα καταλογίζουμε πολιτικές ευθύνες στον πρώην υφυπουργό.

Για να είμαι ειλικρινής δεν εξεπλάγην διότι το περίμενα, ήμουν απόλυτα βέβαιος πως θα κατέφευγαν σε προσωπική επίθεση, έτσι αντιδρούν όλοι οι ανίκανοι πολιτικοί και οι αυλοκόλακές τους, αφού δε διαθέτουν επιχειρήματα.

Αγαπητέ νεοδημοκράτη που ντρέπεσαι να μας πεις το όνομά σου,ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το να συκοφαντείς οποιοδήποτε άνθρωπο με ανώνυμες επιστολές, είναι αν μη τι άλλο άνανδρο και ανήθικο και συνάμα δείχνει πόσο θρασύδειλος είναι αυτός που το κάνει.
Πρέπει να μάθεις να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου, όπως και εγώ βάζοντας το όνομά σου κάτω από άρθρα σου και όχι να κρύβεσαι.

Αλήθεια όμως, γιατί υποστηρίζεις το «αφεντικό» σου με τόσο πολύ πάθος;
Μήπως είσαι ο ίδιος κύριε Αντωνάκη και ντρέπεσαι να μας το πεις;
Αν είσαι ο ίδιος λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό σου.
Αν όντως είσαι κάποιο λαμόγιο του πρώην, τι σου έχουν τάξει και δέχτηκες να γίνεις ο σάκος του μποξ;

Την επόμενη φορά που θα αναλάβεις την υποχρέωση να υποστηρίξεις το «αφεντικό» σου, οφείλεις να διασταυρώνεις τις πληροφορίες, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα γράφεις, αφενός για να μην εκτίθεσαι και αφετέρου για να προστατέψεις τον εαυτό σου, μην βρεθείς καμία μέρα κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε διαβεβαιώνω κύριε ανώνυμε νεοδημοκράτη ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που όλοι οι συντοπίτες μου, οι οποίοι είναι εγκαταλειμμένοι στην τύχη τους, με περιβάλουν με αγάπη και εκτίμηση ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και αναγνωρίζουν τους ανιδιοτελείς αγώνες μου, καθώς και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλω μέσα από την μαχητική και πάντα αντικειμενική εφημερίδα που εκδίδω ανελλιπώς επί δέκα χρόνια, για την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους φρουρούς της γενέθλιας γης των προγόνων μας.

Ενώ τον πρώην υφυπουργό στο χωριό του τον μαύρισαν, όπως και σε όλη τη Θεσπρωτία.

Απαντώ λοιπόν καταρρίπτοντας όλα τα ανυπόστατα ψεύδη σου κύριε θρασύδειλε νεοδημοκράτη.

Ψέμα πρώτο.
Στο χώρο του ΥΠΕΧΩΔΕ εργάζομαι από το 1980 και δεν διορίστηκα από το παράθυρο όπως διόριζε τους ημέτερους ο αποτυχημένος Βουλευτής.

Ψέμα δεύτερο
.
Η Αδελφότητα μας ουδέποτε εξασφάλισε με σκανδαλώδη τρόπο οικονομική ενίσχυση από το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Μία φορά κατάφερε να εξασφαλίσει το 2004 με καθ’ όλα νόμιμο τρόπο 80.000 ευρώ.
Ένα μεγάλο μέρος του ποσού αυτού κατατέθηκε σε λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης Φιλιατών, προκειμένου να τα διαθέσει στην Κοκκινιά και όπου αλλού ήθελε ο Δήμος.
Τα χρήματα αυτά ουδείς γνωρίζει που τα διέθεσαν και αν τα διέθεσαν.
Τα διαχειρίστηκαν με σκανδαλώδη τρόπο (σκάνδαλο 8-80) οι ομοϊδεάτες και φίλοι του αποτυχημένο και καταδικασμένου στη συνείδηση των Θεσπρωτών Βουλευτή.

Η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη και σύντομα θα λογοδοτήσουν οι κολλητοί του πρώην υφυπουργού.

Με σκανδαλώδη τρόπο και με κομματικά κριτήρια επιχορηγούσε ο αποτυχημένος Βουλευτής επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, Συλλόγους σφραγίδες όπως άλλωστε είχε σχολιάσει και η έγκριτη εφημερίδα τα Νέα.

Ψέμα τρίτο.
Ουδέποτε υπηρέτησα ως οδηγός στον πρώην υφυπουργό κ. Τσακλίδη.

Ψέμα τέταρτο.
Τον αποτυχημένο Βουλευτή τον επισκέφτηκα στο γραφείο του μόνο μία φορά μετά από πρόσκληση του, μαζί με συγχωριανό μου δημοσιογράφο και μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας μας.
Αν δε με απατάει η μνήμη μου πρέπει να επισκέφτηκα το γραφείο του κι άλλες τέσσερις φορές, προκειμένου να του δώσω τιμητική πρόσκληση για τις εκδηλώσεις της Αδελφότητας.
Επομένως αγαπητέ νεοδημοκράτη ή ψεύδεσαι ασυστόλως ή οι πληροφοριοδότες σου είναι αναξιόπιστοι, διότι συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο από αυτά που σου είπαν, δηλαδή όχι μόνο δεν «έγλυφα» και δεν ξημεροβράδιαζα στους διαδρόμους του Υπουργείου, αλλά εκείνος μας κολάκευε και έμενα και τους δημοσιογράφούς συνεργάτες μου, προκειμένου να γράψουμε ευμενή σχόλια γι’ αυτόν.

Ψέμα πέμπτο.
Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν διάβαζες τον τοπικό τύπο, διότι αν το έκανες δεν θα αναρωτιόσουν πού ήμουν τόσο καιρό και γιατί δεν έκανα κριτική στη Ν.Δ..
Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα αποκόμματα της δικής μου καθώς και των άλλων τοπικών εφημερίδων.

Φίλε νεοδημοκράτη τελειώνοντας σε διαβεβαιώνω ότι ποτέ μου δεν είχα προστάτες, προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ποτέ μου δεν υπήρξα υποτελής και αυλοκόλακας όπως εσύ.
Και το κυριότερο ποτέ δεν υπήρξα πληρωμένη γραφίδα και δεν κολάκευα τους πολιτικούς.
Αγαπητέ φίλε συντοπίτη αν αποβάλλεις τον κομματικό φανατισμό από μέσα σου και δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα βάζοντας τη λογική κάτω, θα δεις ότι κατά βάθος έχω απόλυτο δίκιο.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Υ. Γ.
Όσον αφορά τον Αλέκο, να ρωτάς τη γνώμη έχουν γι΄ αυτόν σε όλη την Ελλάδα και μετά να τον πιάνεις στο στόμα σου.
Όσα εκείνος με πολύ κόπο έστησε στη Θεσπρωτία ήρθε ο Μπέζας και τα διέλυσε, όπως π. χ. το Νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας.
Ο Αλέκος δεν εξοστράκιζε τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ ο Μπέζας προσπάθησε να τους εξοντώσει όλους το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι φίλοι του.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου