Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΣ - ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.-Α.Β.Γ.Η.»
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ


Είμαι συγκινημένος από το ένθερμο ενδιαφέρον που επέδειξαν όλοι οι Αιρετοί τοπικοί άρχοντες της Ηπείρου για την Εταιρία μας και πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Πράγματι η Εταιρία αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της Οικονομίας της Περιοχής και κυρίως των Παραγωγών και των εργαζομένων σε αυτήν.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την διοίκηση της εταιρίας αποτελεί ζήτημα συνείδησης και συνέπειας, να κυριαρχεί πάντοτε και σε όλες μας τις αποφάσεις, η παραδοχή ¨ότι δουλεύουμε με συνέπεια και ευαισθησία για το συμφέρον των παραγωγών, των εργαζόμενων και των καταναλωτών¨.

Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε και να αναπτύσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ιερό αποτέλεσμα του ιδρώτα των παραγωγών μας και των εργαζομένων μας και να αγωνιζόμαστε για την διασφάλιση και βελτίωση της ζωής τους χωρίς να αγνοούμε τους καταναλωτές που στηρίζουν το αποτέλεσμα της εργασίας όλων μας.

Πρέπει στην κατεύθυνση αυτή να παράγουμε και να προσφέρουμε στην αγορά το καλύτερο δυνατόν προϊόν σε ανταγωνιστικές και καλές τιμές για να διασφαλίσουμε την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αλλά και την ποιότητα και την προώθηση των προϊόντων μας.

Το κόστος, η ποιότητα, η διαδικασία προώθησης των προϊόντων, η αύξηση της παραγωγικότητας μας, η ικανοποίηση των πελατών - καταναλωτών μας αποτελεί κυρίαρχους στόχους για όλους εμάς που αποτελούμε το έμψυχο δυναμικό της εταιρίας .

Να είστε βέβαιοι ότι σε αυτήν την κατεύθυνση πορευόμαστε με συνείδηση και συνέπεια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τους παραγωγούς συνεργάτες μας και για την κοινωνία.

Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε περισσότερο ευέλικτοι και θα προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που μας επιβάλει το περιβάλλον και οι δυνατότητες μας σε μια αναπτυξιακή προσπάθεια - κατεύθυνση με συμμάχους μας τους παραγωγούς και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου