Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Η «μυστική συνάντηση» στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη

Η «μυστική συνάντηση» στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη

argyrisΚάτω από άκρα μυστικότητα ξεκίνησε αργά το μεσημέρι, μία άκρως ενδιαφέρουσα σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη. Στην σύσκεψη μετέχουν και οι άλλοι δύο βουλευτές του Νομού Μιχάλης Παντούλας και Θανάσης Οικονόμου, όπως επίσης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χρυσόστομος Βούζας και η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου.
Όπως λένε έγκυρες πηγές πρόκειται για πολύ σημαντική συνάντηση, αυτό όμως που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης, στο γραφείο του οποίου πραγματοποιείται, δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωσε, αλλά φρόντισε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει ως τώρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύσκεψη προέκυψε μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι ανακοινώσεις και οι διορισμοί των νέων προέδρων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευομένων Περιοχών.
Αν όμως συνδυάσουμε το γεγονός ότι μία ανάλογη συνάντηση στην οποία μετείχαν βουλευτές και από την υπόλοιπη Ήπειρο και έγινε χθες επίσης στο γραφείο του κ. Αργύρη, χωρίς κι αυτή να ανακοινωθεί, όπως και πληροφορίες από την Περιφέρεια Ηπείρου, τότε μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το μείζον θέμα της συνάντησης αυτής είναι η κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.
Απομένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει, αφού πέραν όλων των άλλων η Υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται ενώπιον των Γιαννιωτών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν στην περιοχή.
Απομένει επίσης να δούμε αν και πότε θα ανακοινώσει ο αντιπρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Αργύρης, την πρωτοβουλία αυτή, την θεματολογία και τα πιθανά συμπεράσματα.


http://www.epiruspost.gr Βάσω Σκουλίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου