Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Μεταγραφική επίθεση ετοιμάζει ο ΠΑΣ


Μεταγραφική επίθεση ετοιμάζει ο ΠΑΣ


Το τέλος του πρώτου γύρου και η προτελευταία θέση στη βαθμολογία που κατέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα εκ των πραγμάτων φέρνουν τους ανθρώπους της ομάδας προ επιβεβλημένων κινήσεων ώστε να αναστραφεί το άσχημο αγωνιστικό -και όχι μόνο- πρόσωπο.Και αν θεωρείται πως οι αλλαγές θα πρέπει να ξεκινήσουν με την πρόσληψη ενός προπονητή που θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, δεν φαίνεται να συμμερίζεται κάτι τέτοιο, αφού εκτιμά πως με τις κατάλληλες μεταγραφές και τις εσωτερικές ανακατατάξεις που θα γίνουν ο ΠΑΣ θα βρει το δρόμο του.Η απουσία παικτών-ηγετών οδήγησε τη διοίκηση να συγκεκριμενοποιήσει το προ καιρού ενδιαφέρον της για τον Άγγελο Μπασινά. Πρόταση 200.000 ευρώ για έξι μήνες με επαναδιαπραγμάτευση των όρων το καλοκαίρι -εφόσον σωθεί η ομάδα- έγινε στο διεθνή άσο, ο οποίος όμως επιμένει σε διετές κλειστό συμβόλαιο. Η υπόθεση δεν έχει οδηγηθεί σε "ναυάγιο" και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική κατάληξη, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

"Δίχτυα" σε Πανθρακικό

Πέρα από το ζήτημα Μπασινά, ονόματα έχουν αρχίσει να παρελαύνουν στα Γιάννενα από την Κυριακή το πρωί, με αυτά των Ρομπέρ, Ντιαλό και Φαγιάρδο του Πανθρακικού να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Οι στενές σχέσεις που συνδέουν τον Χριστοβασίλη με τη διοίκηση του Πανθρακικού και το γεγονός πως οι «πράσινοι» της Κομοτηνής έχουν αρχίσει να απαλλάσσονται από τα «βαριά» συμβόλαια εν όψει της συμμετοχής τους στη Β' Εθνική μεταβάλλουν τον ΠΑΣ σε φαβορί.Στο προσκήνιο έχει επανέλθει ο Αργεντινός χαφ Μάρτιν Γκρανέρο της Ατλέτικο Τουκουμάν, που αποτέλεσε μεταγραφικό πόθο του καλοκαιριού, ενώ τα ονόματα των Χαβίτο και Γιαννακόπουλου φέρεται να εξετάζονται με προσοχή.

Ζητά ανασύνταξη, θέλει ενίσχυση

Σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή, ο Θύμιος Γεωργούλης, μιλώντας χθες στο σάιτ www.gianninasports.gr, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας, κάτι που δείχνει πως στη διοίκηση του παρέχουν πλήρη εμπιστοσύνη. Ο Αρκάς τεχνικός έκανε λόγο για ανασύνταξη μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ οριοθετώντας τις θέσεις όπου θέλει ενίσχυση η ομάδα μίλησε για έναν αμυντικό χαφ, δυο ακραίους χαφ-εξτρέμ με ταχύτητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και για έναν ταχύ περιφερειακό φορ.Επίσης, τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν και παίκτες παραγκωνισμένοι όπως οι Μιχαλόπουλος, Βαγγελής, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Στάθης, Σιλά, Καζναφέρης και Σενόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου