Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση στον Πέτρο Μίντζα από έναν Νεοδημοκράτη - ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ

Απάντηση στον Πέτρο Μίντζα από έναν Νεοδημοκράτη - ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ


Για να το ξεκαθαρίσω από την αρχή, είμαι ένας Νεοδημοκράτης που ζω στη Θεσπρωτία, παρακολουθώ πρόσωπα και πράγματα και δεν έχω ψηφίσειΜπέζα στις τελευταίες εκλογές. Δικαιούμαι λοιπόν να έχω άποψη καλύτερα από κάποιους άλλους που εμφανίστηκαν ξαφνικά να το παίζουν τοπικοί παράγοντες και λυτρωτές της Θεσπρωτίας.Τον κ.Μίντζα εγώ δεν τον θυμάμαι πότε στην τοπική εφημερίδα που γράφει και διευθύνει, να έχει προειδοποιήσει τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών για τους «επικίνδυνους τυχοδιώκτες» που βρίσκονται στο Δημαρχείο Φιλιατών. Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι ξημεροβραδιαζόταν στους διαδρόμους του Υπουργείου Οικονομικών, «γλύφοντας» τον Μπέζα προκειμένου να πάρει κάποια χρήματα για την Αδελφότητα στην οποία είναι πρόεδρος.Το να μας μιλάει για τα ρουσφέτια της Νέας Δημοκρατίας ο άνθρωπος που διορίσθηκε από το παράθυρο στο ΥΠΕΧΩΔΕ από το ΠΑΣΟΚ, που χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Τσακλίδη, στον οποίο ήταν οδηγός, για να κάνει ταξίδια αναψυχής στη Θεσπρωτία και που έβγαζε σκανδαλώδεις χρηματοδοτήσεις για την Αδελφότητά του από το ΥΠΕΧΩΔΕ επειδή ήταν κολλητός του συστήματος, αυτό και αν είναι θράσος!!Όσον αφορά τον ισχυρισμό του ότι ο Μπέζας δεν αντέχει το διάλογο, του θυμίζω ότι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ έμεινε υποψήφιος στη μονοεδρική Θεσπρωτία και συνεχίζει να ζει με την οικογένειά του στην Ηγουμενίτσα και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και όχι να κρύβεται στην Αθήνα.
Το έργο του Μπέζα στο νομό- πέρα από το χωριό του κ. Μίντζα που το γέμισε με δρόμους- είναι πολύ μεγάλο και θα μιλάει γι αυτό η Θεσπρωτία για πολλά χρόνια μετά, όπως μιλούν όλοι οι καλόπιστοι άνθρωποι στην Ήπειρο.Δεν είδα όμως τον κομματάρχη κ. Μίντζα να κάνει την ίδια κριτική στον πολιτικό του προστάτη Αλέκο Παπαδόπουλο, που έφυγε άρον-άρον από το νομό αφήνοντας πίσω του μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα.Εγώ πάντως αισθάνομαι σήμερα δικαιωμένος που δεν ψήφισα τον Μπέζα. Δεν τον ψήφισα όχι γιατί δεν έκανε έργο, όχι γιατί δεν ήταν έντιμος και ικανός, όχι γιατί δεν είχε όραμα- τα είχε όλα αυτά γι αυτό και τον φοβάστε και τον χτυπάτε ακόμη και τώρα που δεν είναι βουλευτής-αλλά γιατί στην προσπάθειά του να κρατήσει ισορροπίες στο νομό, όπως έκανε ο Καραμανλής με την ήπια προσαρμογή, δεν έβαλε στο περιθώριο κάτι λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που εμφανίστηκαν τώρα (που ήταν ο κ. Μίντζας τόσα χρόνια να κάνει κριτική στη ΝΔ; ) και μας παριστάνουν τους σωτήρες της Θεσπρωτίας (μήπως θέλει να κατέβει για δήμαρχος στο Φιλιάτι;).
Υ.Γ. Επειδή πιστεύω στην αντικειμενικότητά σας παρακαλώ να το δημοσιεύσετε. Άνθρωποι σαν τον Μίντζα - δεν τον γνωρίζω προσωπικά έχω ακούσει για το ποιόν του- δεν μπορούν να σβήνουν με μια μονοκοντυλιά το έργο πολιτικών. Ούτε να μετατρέπουν μια τοπική εφημεριδούλα και τον όποιο Σύλλογο εκπροσωπούν σε κομματικό παραμάγαζο.

Ένας αγανακτισμένος πολίτης για την υποκρισία που υπάρχει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου