Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

JAMES LIVE IN ATHENS !!!

JAMES LIVE IN ATHENS !!!


Αν η ύφεση της οικονομίας και τα δραματικά μέτρα λιτότητας είναι οι «Σειρήνες» στην «Οδύσσεια» του Έλληνα πολίτη, οι οποίες τον καλούν στο νησί… των προβλημάτων και της απόγνωσης, τότε οι James ήρθαν χθες να γίνουν το «κατάρτι», στο οποίο χιλιάδες άνθρωποι ακούμπησαν και για δύο ώρες ξεχάστηκαν, χόρεψαν και τραγούδησαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν.

Παρά την αρχική ταλαιπωρία του κοινού από την ωριαία καθυστέρηση, μέχρι να βγουν στη σκηνή οι James, και την αναπόφευκτη δυσφορία που αυτή προκάλεσε, το βρετανικό συγκρότημα αποζημίωσε με την ενθουσιώδη και γεμάτη ενέργεια performance του τον κόσμο που κατέκλυσε χθες το βράδυ το γήπεδο του Τάε-κβο-ντο της Αθήνας.





Ο Τιμ Μπουθ και η παρέα του δεν άφησαν με την απόδοσή τους επί σκηνής κανέναν να φύγει απογοητευμένος από τη συναυλία τους.

Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει από μικροφώνου το ελληνικό κοινό για την αγάπη που δείχνει στο συγκρότημα κάθε φορά που αυτό μας επισκέπτεται και σχολίασε ότι στην Ελλάδα «νιώθουν σαν στο σπίτι τους».




Η zougla.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από το επιστέγασμα μιας ιστορικής, όπως προστάζουν οι περιστάσεις, Πρωτομαγιάς. Μια Πρωτομαγιά, που όσοι παρευρέθησαν στη συναυλία των James αποχαιρέτησαν όπως ακριβώς ξέρουν να αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα προβλήματα: με τραγούδια, χορό και όνειρα.

James, σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου