Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Έκκληση για στήριξη! Την περίθαλψη νέων αδέσποτων ζώων αναγκάζεται να διακόψει το σωματείο Stray.gr

Έκκληση για στήριξη!
Την περίθαλψη νέων αδέσποτων ζώων αναγκάζεται να διακόψει το σωματείο Stray.gr


Μετά από οκτώ χρόνια δράσης το σωματείο περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων Stray.gr αναγκάζεται να διακόψει την περίθαλψη νέων αδέσποτων ζώων, καθώς δεν έχει πλέον οικονομική δυνατότητα μετά τη διάσωση μεγάλου αριθμού ζώων από δύο παράνομα εκτροφεία. Το σωματείο απευθύνει έκκληση για στήριξη ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Το Stray.gr αναφέρει ότι βρίσκεται στη δεινή θέση να αναστείλει την παροχή βοήθειας σε αδέσποτα ζώα, καθώς αδυνατεί να αναλάβει νέα περιστατικά, αλλά και να καλύψει οικονομικά όσα έχει ήδη υπό τη φροντίδα του.

Το σωματείο έφθασε στην κατάταση αυτή κυρίως λόγω των δύο πρόσφατων περιστατικών των παράνομων εκτροφείων, όπου κλήθηκε να διασώσει από άθλιες συνθήκες και να αναλάβει μεγάλο αριθμό ζώων (Δερβενοχώρια 30 ζώα και Αλεποχώρι 58), χωρίς την παραμικρή πρακτική και οικονομική βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές και μόνη συμπαράσταση αυτή των μελών και φίλων του.

Το σωματείο απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όλους τους φίλους του και στο σύνολο της ζωοφιλικής κοινότητας, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την συνέχιση της φιλοξενίας των ζώων. Πληροφορίες στο δικτυακό τόπο του σωματείου.

Το Stray.gr από την ίδρυσή του έχει βοηθήσει περισσοτερα από 1.500 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου