Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Δεύτερος στην Ελλάδα ο Ναυτικός Όμιλος Ηγουμενίτσας! Σάρωσε τα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλο Ιωαννίνων!

Α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Δεύτερος στην Ελλάδα ο Ναυτικός Όμιλος Ηγουμενίτσας!

Σάρωσε τα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλο Ιωαννίνων!


Τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδος εξασφάλισε για 23η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, χάρης τις επιτυχίες των αθλητών του στην α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Οι Γιαννιώτες αθλητές κατέκτησαν συνολικά 16 μετάλλια, εκ των οποίων τα 12 είναι χρυσά και τα τέσσερα ασημένια.
Έτσι, ο Ν.Ο.Ι. κατετάγη πρώτος στον πίνακα των μεταλλίων με τριπλάσιες σχεδόν διακρίσεις από το δεύτερο σωματείο, το Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας που συγκέντρωσε επτά μετάλλια!

Παράλληλα, ο Ναυτικός μας Όμιλος βρέθηκε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των αγώνων με 133,5 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του στην δεύτερη θέση τον ΟΕΑ – ΝΑΔ Βόλου, που συγκέντρωσε 65 συνολικά βαθμούς, δηλαδή τους μισούς περίπου σε σχέση με το Ν.Ο.Ι.!

Τα αποτελέσματα αυτά εξασφαλίζουν στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ήδη από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδος, καθώς είναι αδύνατο να τον ξεπεράσει στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάποιο άλλο σωματείο.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος των αγώνων στην Καστοριά και ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρης Στάμος, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ μεγάλη την επιτυχία του Ομίλου.
«Ακόμη κι αν δεν λάβουμε καν μέρος στη β΄ φάση του Πρωταθλήματος, πάλι πρώτοι θα είμαστε φέτος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Η εμφάνιση των Γιαννιωτών κωπηλατών στην Καστοριά ήταν άριστη και οφείλεται στην μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο».

Ο κ. Στάμος εξέφρασε και δημόσια τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του προς όλους τους προπονητές του Ομίλου για την εξαιρετική, όπως την χαρακτήρισε, δουλειά την οποία κάνουν.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Ευθύμιος Βλάχος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τις επιτυχίες των αθλητών του στην Καστοριά, που ξεπερνούν, όπως τόνισε, κάθε άλλη χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου