Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Κάνε spa στο γραφείο

Κάνε spa στο γραφείο


Κάνε spa στο γραφείοΠώς θα σου φαινόταν αν μετέτρεπες το γραφείο σου σε... spa; Είναι κοινό μυστικό: όταν νιώθει κανείς ξεκούραστος και υγιής, εργάζεται πιο αποδοτικά, κάνει λιγότερα λάθη και νιώθει χαρούμενος.

Η δουλειά μπορεί να είναι αγχωτική και χαοτική, αλλά οι παρακάτω ιδέες θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις όλες τις ημέρες της εργάσιμης εβδομάδας!

Δευτέρα Σου χρειάζεται ένα γρήγορο τονωτικό; Ξύπνησε τις αισθήσεις σου με αρωματοθεραπεία. Ένα μπουκαλάκι ylang ylang θα σε βοηθήσει.

Τρίτη
Είσαι στις μαύρες σου; Αναπήδησε! Κάνοντας μερικές αναπηδήσεις δε θα πιστέψεις το πόσο θα τονώσεις τη διάθεσή σου.

Τετάρτη Πρόκειται να κάνεις μια σημαντική παρουσίαση; Να μερικά εφόδια πρώτης ανάγκης: οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα, στοματικό διάλυμα με γεύση μέντας, τσάι μέντας που θα σε ανακουφίσει από κράμπες. Επίσης, μία πολυβιταμίνη για να καθαρίσεις το μυαλό σου.

Πέμπτη Κάνε μασάζ και ανακούφισε πονοκέφαλο και πόνους στη μέση. Βάλε ένα μπαλάκι του γκολφ στο πάτωμα, κάτω από τα πόδια σου. Κύλησε διαδοχικά τις πατούσες σου πάνω σε αυτό.

Παρασκευή Άφησε τη λεβάντα να σου φτιάξει το κέφι! Σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα βάλε λίγο δροσερό νερό και πρόσθεσε 2 – 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ψέκασε το πρόσωπό σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και οργάνωσε τις σκέψεις σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου