Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ξεχείλισε η οργή του λαού - Επιτέθηκαν στον Κακλαμάνη (Αμοντάριστα πλάνα)

Ξεχείλισε η οργή του λαού - Επιτέθηκαν στον Κακλαμάνη (Αμοντάριστα πλάνα)

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ....

Ελαστικές Απολύσεις των πολιτικών, Άρση της βο(υ)λευτικής Ασυλίας ΤΩΡΑ !!!

Ολόκληρο το χρονικό, απο αποκλειστική μαρτυρία συνεργάτη μας που ήταν παρόν τη στιγμή των επεισοδίων.

Με την Πρωτομαγιάτικη σημερινή επίθεση κατά Κακλαμάνη σηματοδοτείται πλέον η πρώτη επίσημη καταγεγραμμένη επίθεση πολιτών κατά των πολιτικών αρουραίων που βουλή-αξαν τη χώρα....


Με το σύνθημα "Βρυκόλακες" ομάδα πολιτών προπηλάκισε τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος τρομοκρατημένος απο την οργή του λαού έτρεξε να γλιτώσει στη Στοα Κοραή.

Ο κόσμος που τον βλέπει εξαγριώνεται και αρχίζει να φωνάζει συνθήματα όπως "Λαμόγια φέρτε πίσω τα κλεμμένα" , "Θάνατος στους κλέφτες" , "Προδότες", "Βρυκόλακες" και άλλα κοσμητικά επίθετα....

Ο Κακλαμάνης , τρομαγμένος τρέχει να κρυφτεί και κλειδώνεται σε τουαλέτα καφετέριας από όπου τηλεφωνεί μέσω του κινητού του τηλεφώνου να έρθουν τα ΜΑΤ να τον σώσουν.

Ο κόσμος φωνάζει απέξω συνθήματα ενώ αρκετοί γελάνε και του φωνάζουν :
" Μισή ώρα είσαι εκεί μέσα... έχουν κι άλλοι σειρά" .

Λίγα λεπτά αργότερα καταφθάνει στο σημείο μαρτυρία των ΜΑΤ .

Ο κόσμος φωνάζει στα ΜΑΤ " Έχετε κι εσείς παιδιά .... συλλάβετε τους κλέφτες μην τους προστατεύεται "

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κακλαμάνης βγαίνει τρομοκρατημένος μέσα απο την τουαλέτα φρουρούμενος απο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Κακλαμάνης ζήτησε να μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο, λόγω της δυσφορίας που του δημιούργησε η επίθεση.

Πώς παρουσίασαν το θέμα οι εργολάβοι της ενημέρωσης.

Οι εργολάβοι της ενημέρωσης που έχουν αναλάβει το έργο να περάσουν την αναγκαιότητα των μέτρων στους "ιθαγενείς" συνέχισαν και απόψε τη γνωστή τακτική του για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης μέσω της παραπληροφόρησης.

Ορισμένα αποψινά παραδείγματα....

Ο Ξενάκης στο ΑLTER έκανε λόγο για προπηλάκιση Κακλαμάνη απο ένα με δύο άτομα ενώ ο Μάνεσης στον Alpha έπαιξε τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας 20 λεπτά μετά το ξεκίνημα του δελτίου και το ρεπορτάζ διάρκεσε περίπου 1 λεπτό και αμέσως μετά τα επεισόδια είχε ρεπορτάζ για τα «παπάκια» που αγοράζουν οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης και το ρεπορτάζ έπαιξε περισσότερο από τα επεισόδια!

Δείτε λοιπόν , τα αμοντάριστα πλάνα από βίντεο ντοκουμέντο, και διαδώστε το για να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας για τι είδους χούντα κυριαρχεί στην ενημέρωση των Ελλήνων.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου