Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μπάχαλο η Ν.Δ.στην Πρέβεζα

Μπάχαλο η Ν.Δ.στην Πρέβεζα

Ένα απίστευτο μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Ν.Δ της Πρέβεζας.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν περίπου ενάμιση μήνα με το άρθρο "Έρχεται η άνοιξη στη Νέα Δημοκρατία" υπάρχει από την Ρηγίλλης οργανωμένο σχέδιο για την εκκαθάριση όλων των προέδρων της Ηπείρου που υποστήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Φαίνεται λοιπόν πως την τελευταία εβδομάδα έχει τεθεί το σχέδιο εκκαθάρισης σε πλήρη εφαρμογή με συμμετέχοντες απο την Αθήνα αλλά και απο την Πρέβεζα.

Με προηγούμενη ανάρτηση είχαμε αναδείξει την συμμετοχή του βουλευτή Πρεβέζης Δ.Τσουμάνη σε παράξενες εσωκομματικές στοές και είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Οι νεότερες λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο βουλευτής είχε μυστική συνάντηση με στελέχη του νομού που παλαιότερα εκπροσωπούσαν την πολιτική άνοιξη.
Πέραν του βουλέυτή στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο τομεάρχης της Ν.Δ καθώς και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας απο την Άρτα.

Θέμα της συνάντησης ήταν η πάση θυσία αντικατάσταση του σημερινού προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Θωμά Πέτρου με άνθρωπο που στο παρελθόν ήταν μέλος της ΠΟΛ.ΑΝ.
Τα νέα αυτά έχουν πέσει ως κεραυνός εν αιθρία στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό τα οποία στο άκουσμα ότι εμπλέκονται άνθρωποι εκτός νομού με τα της Πρέβεζας έχουν εξαγριωθεί.

Μάλιστα εχτές στα καφενεία το συγκεκριμένο θέμα ήταν πρώτο στις συζητήσεις μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. οι οποίοι έλεγαν πως "το κόμμα στην συγκεκριμένη περίοδο χρειάζεται ενότητα και όχι διχασμούς".

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό θα έχουμε σύντομα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου