Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Θεμελιώση νέου σχολείου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας. (Δείτε τα Βίντεο)

Θεμελιώση νέου σχολείου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.
(Δείτε τα Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η θεμελίωση κατασκευής του σχολικού κτιρίου Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο βουλευτής του νομού κ. Χρήστος Κατσούρας, ο Νομάρχης Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας Βασίλειος, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑ


Download:
FLVMP43GP

Ο Νομάρχης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο αίτημα των διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων για κατασκευή κτιρίου και αφού καταγράφηκε το πρόβλημα ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση σχετικής πίστωσης για την ανέγερση του νέου κτιρίου.




Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.900.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τον ΟΣΚ, ενώ την επίβλεψη ανέλαβαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Ν.Α Θεσπρωτίας.
Το νέο αυτό σχολικό κτίριο θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση των υπόλοιπων σχολείων του Δήμου και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των υποδομών εκπαίδευσης.



Παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν σε σχέση με την Αρχαιολογική υπηρεσία, κατά την διάρκεια των πρώτων εργασιών ανασκαφής των θεμελίων, τελικά ξεπεράστηκαν και οι εργασίες προχώρησαν και αυτή τη στιγμή συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό ώστε να παραδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου