Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις ...

Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες γυναίκες που πρέπει να αποφεύγεις ...

Οι γνωριμίες είναι σαν το σαφάρι –μόνο που σε αυτό έχεις έμπειρους οδηγούς που ξέρουν τα κατατόπια και τους κινδύνους.

Στον κόσμο των σχέσεων, ο μόνος οδηγός σου βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο παντελόνι σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στη λάθος κατεύθυνση. Είτε είναι τρελή, της προσκολλήσεως, ριψοκίνδυνη ή νυμφομανής …με τους άλλους, δε σε νοιάζει γιατί είναι σκέτη κόλαση.

Η προειδοποίηση αποτελεί προετοιμασία.

Πριν πέσεις στο λάκκο που σου σκάβει, μάθε ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες γυναίκες που μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους στο βούρκο.

Η γκόμενα βαρύμαγκας
Αυτό το επικίνδυνο αρπακτικό καταδιώκει οτιδήποτε περπατά και είναι πάντα τέρας σε ό,τι κι αν κάνει.

Πίνει πολύ, παίρνει ναρκωτικά και μπλέκεται σε καυγάδες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι «ξύνει τα νύχια της» για τσαμπουκά και παρασύρει κι εσένα με την άσχημη συμπεριφορά της. Θα προσέξεις ότι τα ραντεβού μαζί της ξεκινούν καλά και καταλήγουν απαίσια.

Η ένταση θα κλιμακώνεται όσο εκείνη θα φωνάζει στο σερβιτόρο, θα πίνει μέχρι να κάνει εμετό και θα προσβάλλει τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο που υπάρχει στο μαγαζί ρωτώντας «Τι στο διάολο κοιτάς;» Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, δύσκολο όμως να την ξεφορτωθείς.

Η Ζηλιάρα γκόμενα
Αυτό το μανιώδες τέρας έχει πράσινα μάτια κι αποκαλύπτει το χρώμα τους όταν ένα άλλο θηλυκό βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Πεθαίνεις για τους τρόπους και το σώμα της, αλλά το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι σε κατηγορεί ότι φλερτάρεις με το κορίτσι που βρίσκεται στην ίδια παρέα με τη δική σας (και είναι η αδερφή σου), την ταμία στο super market (σου έδωσε τα ρέστα στο χέρι) και τη γυναίκα που σε γνώριζε με το όνομά σου στην τράπεζα (στην οποία δουλεύεις κι έχεις ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό σου).

Το τέρας της ζήλειας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σκηνή, την ίδια στιγμή που θα σε κατηγορεί για πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία δεν έχεις κάνει ποτέ. Πρόσεχε τον τρόπο με τον οποίο σου απολογείται, καθώς ξεκινά από το τηλέφωνο και ολοκληρώνεται στην κρεβατοκάμαρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου