Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το 54% των γυναικών προτιμάει άντρες με iPhone!!!

Το 54% των γυναικών προτιμάει άντρες με iPhone!!!

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 1500 γυναίκες, οι άντρες που έχουν iPhone είναι πιο ελκυστικοί από αυτούς που δεν έχουν.
Η εταιρεία που έκανε την έρευνα ήταν η Phones 4u και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 54% των γυναικών προτιμάει να βγει με έναν άντρα, ο οποίος διαθέτει iPhone.
Τώρα ποιο μοντέλο συγκεκριμένα δεν είναι ξεκάθαρο.

Μάλιστα μία από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν στην έρευνα, απάντησε ότι “αν ένας άντρας έχει iPhone, τότε είναι προφανώς έξυπνος και έχει λεφτά”.
Επίσης το 37% των γυναικών απάντησε ότι αν ένας άντρας έχει iPhone, τότε είναι πιο αξιόπιστος, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες πιθανότητες για ένα δεύτερο ραντεβού.

Τέλος να σταθώ σε κάτι που είπε μία 23χρονη δασκάλα που πήρε μέρος στην έρευνα:
There’s just something about a man who’s good with computers that makes him more trustworthy,” “If he’s got the cash for an iPhone then he must be very good at his job, too.”
Ως προς το πρώτο μέρος δεν έχω να πω κάτι, αλλά στη δεύτερη πρόταση που έκανε, δεν ξέρω για το τι γίνεται στην Αγγλία, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι γνωρίζω πολλά άτομα από Ελλάδα που θα έδιναν/έδωσαν έναν ολόκληρο μισθό, μόνο και μόνο για να το αποκτήσουν.

Οπότε τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν.
Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω το κείμενο μου όπως ο Robin Wauters στο TechCrunch;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου