Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Οι τάσεις της άνοιξης που θα λατρέψετε

Οι τάσεις της άνοιξης που θα λατρέψετε

Όπως κάθε εποχή έχει τις τάσεις και τις προτιμήσεις της έτσι και η άνοιξη που μας έρχεται έχει και αυτή τους δικούς της ενδυματολογικούς κώδικες που όχι μόνο δεν πρέπει να παραβλέψουμε αλλά και να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να είμαστε in style.

Τζιν




Το τζιν εξελίχθηκε και πέρα από τα παντελόνια επεκτάθηκε στα μπουφάν, τις τσάντες, τα φορέματα, τα πουκάμισα ακόμη και τα παπούτσια... Γι' αυτήν την άνοιξη το τζιν μπουφάν κρίνεται απαραίτητο και ταιριάζει τέλεια με το αγαπημένο σας υφασμάτινο παντελόνι ή το αεράτο φουστάνι σας. Το τζιν ύφασμα, είτε μπουφάν, είτε παντελόνι, είτε φόρεμα, ταιριάζει με κοσμήματα από υλικά της φύσης, όμως το ξύλο, γι' αυτό προσθέστε όμορφα ξύλινα βραχιόλια ή σκουλαρίκια.

Military style




Η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε γυναίκες με διαφορετικό στυλ, ηλικία και σωματότυπο. Φέτος για την άνοιξη παρέλασαν army jackets και military πουκάμισα ενώ το χρώμα που πρωταγωνίστησε σε αυτά ήταν το λαδί. Το κλειδί για να φορέσετε τα παραπάνω χωρίς να χάσετε τη θηλυκότητά σας είναι να τα ταιριάξετε με στενά παντελόνια ή φούστες, τα οποία τονίζουν την σιλουέτα σας. Δοκιμάστε το λαδί και το κυπαρίσσι με μία μαύρη στενή φούστα και μία ζώνη στη μέση σας.

Ανανεωμένα κολάν




Τα κολάν φέτος δεν είναι μονόχρωμα. Αποκτούν σχέδια και χρωματιστά μοτίβα έτσι ώστε να μη χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα εσείς. Τζιν κολάν, κολάν με κύματα νερού και χρώματα, όπως χακί, θα πρωταγωνιστήσουν φέτος κι εσείς δεν έχετε παρά να τα ταιριάξετε με μία ωραία πουκαμίσα και ψηλά τακούνια.

Καρό




Οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν και ανέμειξαν διάφορα καρό, πολύ μεγάλα καρό στη φούστα με πολύ μικρό καρό στο πουκάμισο. Η ανάμειξη των καρό όμως είναι κάπως risky εκτός πασαρέλας, οπότε αν δεν είστε ιδιαίτερα extreme αφήστε την για τους ειδικούς. Φορέστε καρό αέρινη φούστα με μονόχρωμο t-shirt ή καρό πουκάμισό με μονόχρωμο παντελόνι ή κολάν. Το καρό από μόνο του είναι παιχνιδιάρικο και εντυπωσιακό άρα μη στολίσετε το ντύσιμό σας με πολλά αξεσουάρ γιατί τείνει να γίνει υπερβολικό.

Μπλουζοφόρεμα




Το καλό με το μπλουζοφόρεμα (δηλαδή τις μακριές μπλούζες με στοιχεία φορέματος) είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να το φορέσετε σαν cocktail dress ή σα φόρεμα για τη δουλειά σας. Το μπλουζοφόρεμα κολακεύει γιατίδεν κολλάει στο σώμα ενώ μία ζώνη του δίνει έναν εντελώς διαφορετικό αέρα. Προτιμήστε το λίγο πάνω από το γόνατο, για να μην είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ.

Statement shoes




Τα παπούτσια που κάνουν statement είναι μια από τις σημαντικότερες τάσεις της σαιζόν. Ακόμα και τα παντελόνια έχουν κοντύνει για να αναδεικνύουν τα εξαιρετικά αυτά παπούτσια. Φέτος είναι της μόδας τα πολύ ψηλά παπούτσια, που μοιάζουν με κλουβί γιατί διαθέτουν πολλούς ιμάντες. Επίσης, για την άνοιξη αυτή το τακούνι ντύνεται με ξύλο για ακόμη πιο εντυπωσιακό ύφος. Τα μποτάκια και οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο είναι επίσης μια σημαντική τάση και ταιριάζουν καλύτερα και κολάν και κοντές φούστες.

Άνετες βερμούδες





Βερμούδες, σορτσάκια από ύφασμα ή δέρμα έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες φέτος. Είναι γεγονός ότι οι βερμούδες δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα σε εκείνες με πλούσιους γοφούς. Αν όμως, είστε λεπτή δοκιμάστε ένα κοστούμι που αντί για παντελόνι ή φούστα, να αποτελείται από βερμούδα. Το λινό ύφασμα είναι μία πολύ καλή επιλογή για κάθε μέρα και το νέο σας κοστούμι θα ξεχωρίσει.

Καλοκαιρινό κοραλλί




Το κοραλλί, τα απαλά πορτοκαλί και το ροδακινί είναι τα χρώματα της άνοιξης και ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Βρείτε ένα κόψιμο που σας πάει και ταιριάξτε το με πιο ουδέτερα χρώματα, όπως το χακί και το άσπρο. Το κοραλλί ταιριάζει επίσης με μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και το ασημί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου