Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Aννας Διαμαντοπούλου με τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Για τις αλλαγές στο σχολείο


Συνάντηση Aννας Διαμαντοπούλου με τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Για τις αλλαγές στο σχολείο


Mε τη νέα ηγεσία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας, Aννα Διαμαντοπούλου, σχετικά με τις αλλαγές που σχεδιάζονται και το νέο πρόγραμμα για το Νέο Σχολείο, στις οποίες, όπως είπε η υπουργός, «ο ρόλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και της νέας διοίκησής του είναι καθοριστικός».

«Ταυτόχρονα, συζητήσαμε την αναδιάρθρωση του συνόλου των φορέων που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική πολιτική του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, ώστε να δημιουργήσουμε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο, νέο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της εποχής» είπε η κα Διαμαντοπούλου.

Ο νέος πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, καθηγητής Κλήμης Ναυρίδης, τόνισε: «Το υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει μια μεγάλη μεταρρύθμιση και αρχίζει να την υλοποιεί. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με την καινούρια ηγεσία του θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει και να προωθήσει αυτή την αλλαγή, γιατί πλέον δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου