Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ξεκινά η νέα περιοδεία των Rotting Christ !!!

Ξεκινά η νέα περιοδεία των Rotting Christ!!!

Από τα Χανιά, θα ξεκινήσει η νέα περιοδεία του διάσημου ελληνικού metal συγκροτήματος για την προώθηση του νέου του album με τίτλο «Aealo».

Από την Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά, θα ξεκινήσει η νέα περιοδεία του διάσημου ελληνικού metal συγκροτήματος για την προώθηση του νέου του album με τίτλο «Aealo».

Στις 19 Μαρτίου εμφανίζονται στο Notos στα Χανιά, μαζί με τους Arkenstone και τους Everfailed. Στις 20 Μαρτίου εμφανίζονται στο Support 81 του Ηρακλείου, μαζί με τους Arkenstone, τους Everfailed και τους Imperium Infernalis και στις 21 στο Kyttaro του Ρεθύμνου, μαζί με τους Arkenstone, τους Everfailed και τους Elefa.

Επόμενος σταθμός η Ισλανδία, όπου θα εμφανιστούν στις 10 Απριλίου στα πλαίσια του Sodoma Reykjavik - Antichristianic Festival.

Ακολουθεί η «Polska Trasa Koncertowa Tour 2010», κατά τη διάρκεια της οποίας θα εμφανιστούν σε 11 πόλεις της Πολωνίας και αμέσως μετά, παρέα με τους Bolt Thrower, θα εμφανιστούν σε Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Ελβετία και Λουξεμβούργο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου