Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ; ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ!

ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ;

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ!


Άλλο ένα ΡΕΠΤΟΡΑΖ μεγάλης Αθηναϊκής Εφημερίδας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) εγκαλεί τον πρώην Βουλευτή Θε σπρωτίας Αντώνη Μπ έζα, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη λόγο για τον οποίο «ντρέπονται» οι Θεσπ ρωτοί πολίτες, σαν συμπατριώτες του.

Έχει σχέση με πόρισμα της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, που αμφισβητεί την νομιμότητα πράξεων για πώληση εκτάσεων του Δημοσίου.

Αυτές τις παράνομες πράξεις, σύμφωνα με το σχόλιο της εφημερίδας, η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών και τότε πολιτικός Προϊστάμενος ήταν ο Αντώνης Μπέζας) τις αποδίδει στα Κυβερνητικά στελέχη Αντώνη Μπέζα και τον κ. Κιλτίδη , την κα Μαντέλη και την Ι.Μ. Ξενιάς Μαγνησίας.

Σαν Θεσπρωτοί πολίτες που σχεδόν καθημερινά καταβαραθρώνεται το φιλότιμο και η αξιοπρέπειά μας, απαιτούμε από τον συμπατριώτη μας πρώην βουλευτή και πρώην Υφυπουργό, να δώσει σαφείς απαντήσεις που να καλύπτουν κάθε αμφιβολία μας.

Περιμένουμε να προστατέψει τόσο τον εαυτό του όσο και την ιδιαίτερη εκλογική του Περιφέρεια, ακόμη και με προσφυγή στην Ελ ληνική Δικαιοσύνη (για τί όχι και με αγωγές, αφού τώρα πήρε φόρα).

Σε διαφορετική περίπτωση, ας επιλέξει άλ λη μέθοδο εξιλεασμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου