Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η ΔΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΦΙΜΩΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑ!!!

Η ΔΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΦΙΜΩΣΗ

Τελικά δεν άντεξε την κριτική, όχι των εφημερίδων, αλλά του ίδιου του Θεσπρωτικού λαού, όπως την εισπράττει μέσα από το γεμάτο θυμό, αγανάκτηση και προπαντός απογοήτευση, βλέμμα του. Ο λόγος για τον πρώην Βουλευτή μας και πρώην Υφυπουργό, Αντώνη Μπέζα.

Ο οποίος ξεχείλισε από εκδίκηση επάνω μας, με αφορμή τα όσα του χρεώνουν, τις τελευταίες μέρες, τα διάφορα ΜΜΕ της Ελληνικής Επικράτειας.
Μας θεώρησε υπεύθυνους της αποκάλυψης τακτοποίησης της συζύγου του στον ΟΛΗΓ, παρά το γεγονός, ότι εμείς δώσαμε την είδηση, χωρίς να αναφερθούμε ούτε στην ίδια, ούτε σε εκείνον, ως σύζυγό της.
Ούτε καν την φωτογραφήσαμε, δημοσιογραφικά.

Έσπευσε, λοιπόν, μετά τον ξεσηκωμό των ΜΜΕ, να δηλώσει πως θα καταθέσει αγωγή εναντίον μας, για δήθεν συκοφαντική του δυσφήμιση.
Πράγματι, προχθές μας παραδόθηκε η περίφημη αγωγή του, με μια όμως αισθητή διαφορά.
Δεν μας καταμηνύει για το τελευταίο δημοσίευμα που αφορούσε την τακτοποίηση της συζύγου του στον ΟΛΗΓ, αλλά για δημοσιεύματα του …2008!!!

Τώρα τα θυμήθηκε. Επειδή η υπόθεση αφορά και ενδιαφέρει έντονα κάθε Θεσπρωτική οικογένεια, που δέρνεται τα τελευταία χρόνια από την ανεργία, θα δώσουμε μια σχετική δημοσιότητα.

Υποστηρίζει, λοιπόν, ο πρώην Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός πως:

Οι εναγόμενοι συγκεκριμένα, από ικανού χρόνου προκειμένου να ασκήσουν σε βάρος μου υπό την πρόφαση της δήθεν αντιπολιτευτικής κριτικής, χωρίς καμία αιδώ και τήρηση έστω και των στοιχειωδών προσχημάτων δεοντολογίας και ηθικής, προβαίνουν σε υιοθέτηση αορίστων κατηγοριών ,ανωνύμων λιβελλογραφημάτων και κυρίως με εξειδικευμένες και ειδικά μελετημένες «χειρουργικές» προσαρμογές εκάστης είδησης , προσπαθούν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη του Νομού μας και των Ελλήνων γενικότερα την εντύπωση αλλά και την βεβαιότητα ,ότι εγώ ο ενάγων ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ, είμαι πρόσωπο το οποίο εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του Λαού της Θεσπρωτίας που με ανέδειξε στο Αξίωμα του Βουλευτή και εκπροσώπου του στο Νομό μας και της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού που μου έκανε την τιμή να μου εμπιστευθεί το αξίωμα του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και ότι καταχρώμενος κατά τρόπο δόλιο και μη σύννομο της οιασδήποτε εξουσίας που έχω τύχει από την εκπεφρασμένη πολιτική βούληση του Λαού μας , επέτυχα και επεδίωξα παράνομα οφέλη εις βάρος του συνόλου του Θεσπρωτικού και γενικότερα του Ελληνικού Λαού !!.

Και όσον τα συκοφαντικά και άκρως δι'εμέ δυσφημιστικά δημοσιεύματα αφορούσαν πράξεις μου πολιτικής φύσεως ή και των ιδεολογικών μου πεποιθήσεων, ομολογουμένως παρά το γεγονός ότι διεστραβλούντο σκόπιμα και δόλια εκ μέρους του δευτέρου των εναγομένων , η Δημοκρατική συνείδηση μου δεν μου επέτρεπε να στραφώ Δικαστικά προς προάσπιση της όλης προσωπικότητας μου, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που έκαστος έχει το δικαίωμα να λέγει και να ισχυρίζεται κάθε τι αντίθετο από τις ιδικές μου σκέψεις και έργα.!!

Πλήν όμως η όλη εις βάρος μου μεθόδευση σπίλωσης και τρώσης της πολιτικής και ηθικής μου προσωπικότητος που έχει εξυφανθεί από τους εναγόμενους και υλοποιείται εκάστοτε με διάφορα δημοσιεύματα, σοβαρώς και σαφώς αλλοιωμένα ή διαστρεβλομένα , δια λόγους που οι εναγόμενοι , αυτοί και μόνον αποκλειστικά γνωρίζουν και που αποκλειστικός σκοπός και επιδίωξη των δεν είναι η ενημέρωση των αναγνωστών αλλά η δημοσία και παντί τρόπω διαπόμπευσης του ονόματος μου και η δυσφήμηση της όλης προσωπικότητας μου και κυρίως η αμαύρωση της όλης ΗΘΙΚΗΣ μου υπόστασης και συγκρότησης, με κάθε μέσο και κάθε δημοσίευμα, έφθασε στο έσχατο σημείο της σπίλωσης ακόμη και της ιδίας της οικογένειας μου και της ιδιότητας μου, ως πατέρα και συζύγου και μάλιστα σε ημέρες καθαρά και αποκλειστικά οικογενειακές ,αλλά και με έτερα δημοσιεύματα και πάντοτε πρωτοσέλιδα και κατά το πλείστον οκτάστηλα, δηλαδή στο ανώτατο σημείο προβολής των σε μία εφημερίδα και όπου εμφανίζομαι να πρωτοστατώ δήθεν σε οικονομικά σκάνδαλα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ επιχειρηματικών κολοσσών, ή έτερα όπου δήθεν εμφανίζομαι ως η δήθεν αποκλειστική αιτία οικονομικού μαρασμού της όλης ευρύτερης περιφέρειας του Νομού Θεσπρωτίας αναφέροντας επί λέξει στο φύλλο της 5ης Οκτωβρίου 2008 αριθμός Φύλλου 774 και πάλιν σε οκτάστηλο τίτλο και υπεράνω πάσης άλλης είδησης ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΜΠΕΖΑ γράφει λοιπόν , συνομολογόντας κατ' αρχήν, έστω και εν τη αφελεία του , ότι όντως υπάρχουν άτομα οικονομικά στηρίζοντας τον, κάποιοι άγνωστοι και μη αναφερόμενοι και τούτο βεβαίως σκόπιμα προκειμένου να προστατεύσει τα όποια συμφέροντα τον προωθούν στην όλη αυτή εις βάρος μου λασπολογία και συκοφαντία αλλά παρασυρθείς από το όλον εις βάρος μου πάθος και μίσος , εμμέσως πλην σαφώς , παραδέχεται ότι το κίνητρο της εν λόγω λασπολογίας του εις βάρος μου είναι αποκλειστικά και μόνον το οικονομικό κίνητρο και οι εν λόγω ανώνυμοι οικονομικοί ενισχυταί του , στην όλη δυσώδη αυτή πολεμική του λέγει λοιπόν για μένα

«... Ο νεαρός , τοπικός μας βουλευτής, με την αρρώστια της ανασφάλειας που έχει κάνει μετάσταση σε ολόκληρο το σώμα του, μα κυρίως στην ψυχή του και οι οποίες τον έχουν οδηγήσει να ζει μονίμως ,στην μεγάλη δεξαμενή των παθών, του μίσους και της εκδίκησης, κάνει καθημερινά πράξη την προτροπή και εντολή του Πρωθυπουργού και Αρχηγού του « ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ». Δεν γνωρίζουμε αν από όλα τα μέλη του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή υπάρχει άλλος πλην ΜΠΕΖΑ που να θεωρεί τις υπ' αυτόν (πολιτικά) υπηρεσίες του Υπουργείου του ...ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του. Ο ΜΠΕΖΑΣ είναι ο ένας ,ο μοναδικός τουλάχιστον όσο εμείς γνωρίζουμε. Ο ΜΠΕΖΑΣ θεωρεί την Διεύθυνση των Κρατικών Λαχείων δικό του μαγαζί ή το πολύ οικογενειακό του μαγαζί. Που το εμπόρευμα του το κάνει ότι το γουστάρει ,το διακινεί όπως θέλει και το διαθέτει σε όποιον θεωρεί πως τον υπηρετεί ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ. Ο ΜΠΕΖΑΣ έχει την εντύπωση πως ο πακτωλός χρημάτων που διαθέτουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων έχει να κάνει με την πολιτική του καριέρα και σταδιοδρομία. Ο ΜΠΕΖΑΣ καταχράται το Δημόσιο χρήμα νομίζοντας πως η Βουλευτική του ασυλία τον θέτει υπεράνω νόμων . Ε, λοιπόν τον πληροφορούμε πως και πάλι σφάλει . Τον πληροφορούμε πως διαπράττει τραγικό λάθος ,το οποίο σύντομα θα κληθεί να το πληρώσει ακριβά . Τον πληροφορούμε πως κάποτε θα καθίσει στο σκαμνί για την κατάχρηση αυτή, στο σκαμνί της Δικαιοσύνης κατηγορούμενος για σωρεία κακουργημάτων .σε Βάρος του Ελληνικού Δημοσίου !!!... ».

Μάταια επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα αναγραφόμενά μας, γιατί τα γραπτά μένουν, είναι εδώ και τα αναδημοσιεύουμε.


Να τι γράφαμε εμείς στις 5 Οκτωβρίου 2008:



Δηλώνουμε από την αρχή πως έχουμε ακόμη αρκετά, απόθεμα τα αντοχής, κυρίως ψυχικής, για να αντέξουμε τον οικονομικό πόλεμο που μας κήρυξε ο αγνώμων νεαρός τοπικός μας Βουλευτής, που, μοίρα κακή για το νομό, συμβάλλαμε όλοι, προκειμένου να καθίσει στην πολυπόθητη πολυθρόνα της εξουσίας, με την ιδιότητα του υφυπουργού.

Πέρα όμως από τα ψυχικά μας αποθέματα, που καθημερινά ενισχύονται με τη θερμή συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Θεσπρωτικού λαού, αλλά και όλων των αναγνωστών, συνδρομητών και φίλων μας, μέσα και έξω
από τα σύνορα της Ελλάδας. Η οποία συμπαράσταση, δεν αρκείται μόνο στο ηθικό και ψυχικό μέρος.
Σε πείσμα του νεαρού βουλευτή, όλοι αυτοί μας κρατάνε όρθιους και οικονομικά, προκειμένου να προστατεύουμε και να προωθούμε τα συμφέροντα του τόπου μας και να έχει αυτός μια ελεύθερη φωνή, για να επουλώνει τις πληγές των κατοίκων του.

Ο νεαρός, λοιπόν, τοπικός μας βουλευτής, με την αρρώστια της ανασφάλειας που έχει κάνει μετάσταση σ' ολόκληρο το σώμα του, μα κυρίως στην ψυχή του και οι οποίες τον έχουν οδηγήσει να ζει μονίμως, στη μεγάλη δεξαμενή των παθών, του μίσους και της εκδίκησης, κάνει καθημερινά πράξη την προτροπή και εντολή του Πρωθυπουργού και Αρχηγού του: "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ".

Δεν γνωρίζουμε αν από όλα τα μέλη του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή, υπάρχει άλλος, πλην ΜΠΕΖΑ, που να θεωρεί τις υπ' αυτόν (πολιτικά) υπηρεσίες του Υπουργείου του ... ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του.
Που το "εμπόρευμα" του το κάνει όπως "γουστάρει", το διακινεί όμως θέλει και το διαθέτει σε όποιον θεωρεί πως τον υπηρετεί ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ. Ο ΜΠΕΖΑΣ έχει την εντύπωση πως ο πακτωλός χρημάτων που διαθέτουν οι υπηρεσίες της ΔΙΕΥ ΘΥΝΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ, έχει να κάνει με την πολιτική του καριέρα και σταδιοδρομία.
Ο ΜΠΕΖΑΣ καταχράται το δημόσιο χρήμα, νομίζοντας πως η βουλευτική του ασυλία τον θέτει υπεράνω νόμων. Ε, λοιπόν, τον πληροφορούμε πως και πάλι σφάλει. Τον πληροφορούμε πως διαπράττει τραγικό λάθος, το οποίο σύντομα θα κληθεί να το πληρώσει ακριβά. Τον πληροφορούμε πως κάποτε θα καθίσει, για την κατάχρηση αυτή, στο σκαμνί της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για σωρεία κακουργημάτων, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Τον πληροφορούμε, πως σύντομα, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων, όταν κλιθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, να απολογηθούν για παράνομες και καταχρηστικές πράξεις, παραλήψεις και αποφάσεις, θα τρέξουν να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.
Αρα θα τον "πουλήσουν" όπως ταιριάζει σ' έναν αδίστακτο πολιτικό, που καλύπτεται πίσω από τις πλάτες των κρατικών υπαλλήλων.


Όμως ο ΜΠΕΖΑΣ δεν αρκείται στην ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ των "υπηρεσιών" της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων.
Είναι τόσο μεγάλες και δυνατές οι ανασφάλειες του, είναι τόσο ισχυρά τα πάθη και οι αδυναμίες του, ώστε τον οδηγούν και σε "καταχρήσεις", προκειμένου να εκδικηθεί τους "εχθρούς" του, ή να αγοράσει τις "ψυχές" άλλων, άλλων υπηρεσιών, άλλων Υπουργείων. Έχουμε στους υπολογιστές μας e-mail, που έφθασε, είτε κατά λάθος, είτε με σκοπιμότητες, σύμφωνα με το οποίο ο ΜΠΕΖΑΣ απευθύνεται σε Υπουργό της Κυβέρνησης με το παρακάτω κείμενο: "Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο σας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ενδιαφέρομαι για τη δημοσίευση διαφημίσεων, καταχωρήσεων προγραμμάτων κ.λ.π. του Υπουργείου ... στις ακόλουθες Θεσπρωτικές εφημερίδες, οι οποίες θα πρέπει να στηριχθούν εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζει ο επαρχιακό τύπος σε περιοχές όπως η Θεσπρωτία. Με τιμή Αντώνης Μπέζας Βουλευτής Θεσπρωτίας" Και οι εφημερίδες δεν είναι όλες όσες νόμιμα κυκλοφορούν στη Θεσπρωτία, αλλά οι μισές. Επιλογή δηλαδή με κριτήρια που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς. Δεν αποκλείεται η επιστολή αυτή να έχει σταλεί σ' όλα τα Υπουργεία. Είμαστε, λοιπόν, περίεργοι, να πληροφορηθούμε ποια απάντηση θα δώσει στη Βουλή των Ελλήνων, ο νεαρός μας βουλευτής, για αυτή του την επιλεκτική ενίσχυση εφημερίδων από Κρατικές καταχωρήσεις. Έτσι, για να δώσουμε σε πολλούς Έλληνες την ευκαιρία να γελάσουν (κάποιοι άλλοι που αγαπάνε την παράταξη και πιστεύουν στη Δημοκρατική της υπόσταση, θα κλάψουν) με τα καμώματα κάποιων "σεμνών και ταπεινών" βουλευτάκων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ας τολμήσει να διαψεύσει έστω και μια παράγραφο από το παραπάνω δημοσίευμα.
Επίσης ο πρώην Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός μας κατηγορεί πως: “Ο όλος πόλεμος λάσπης εις βάρος μου, που όπως προανέφερα οφείλεται αποκλειστικά και μόνον σε δόλιο πόλεμο φθοράς μου και κατασυκοφάντησης μου με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία δυσμενών εντυπώσεων και ψευδών πεποιθήσεων περί της ηθικότητας μου και της όλης προσπάθειας μου ως άνθρωπου , οικογενειάρχου και πολιτικού στο σύνολο του λαού της εκλογικής περιφερείας μου και στην Ελλάδα γενικότερα συνεχίζεται και στο φύλλο της 26ης Οκτωβρίου 2008 και πάλιν με οκτάστηλο πρωτοσέλιδο τίτλο γράφει ...

Ο ΜΠΕΖΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ στο Υπουργείο του , ΤΙΤΑΝΗ 26-10-2008 αριθμός φύλου 777, αφήνοντας σαφώς και βεβαίως να εννοηθεί στον τυχαίο αναγνώστη των πρωτοσέλιδων του περιπτέρου με τον εν λόγω πρωτοσέλιδο τίτλο, ότι εγώ δήθεν πρωτοστάτησα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο αποκατάστασης της συζύγου μου , υπόθεση ΣΚΑΝΔΑΛΟ !! και μάλιστα με πηχιαίους τίτλους στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος των!!.

Τούτο βεβαίως εγένετο σκόπιμα και δόλια προκειμένου να πλήξει την υστεροφημία μου , αλλά και πολιτικά ,δεδομένης της μεθοδευμένης επιχειρηματολογίας του και παρά την γνώση του ότι η τοποθέτηση της συζύγου μου ήτο απολύτως σύννομος και ουδεμία παρατυπία ή παρανομία υφίστατο επί του προκειμένου θέματος , όπως άλλωστε στο τέλος του εν λόγω δημοσιεύματος παραδέχεται και ομολογεί, αλλά το εν λόγω δημοσίευμα απέβλεπε, αποκλειστικά και μόνο, στον αναγνώστη του περιπτέρου και ασφαλώς μόνον σ' αυτόν και αποσκοπεί η εν λόγω εφημερίδα που ανηρτημένη στα περίπτερα επί μία εβδομάδα, ο περαστικός αναγνώστης να διαβάζει στην πρώτη σελίδα οκτάστηλο τίτλο «Ο ΜΠΕΖΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ στο Υπουργείο του» και συνεχίζει προκειμένου να διεγείρει την φαντασία του τυχαίου αναγνώστη και την δημιουργία ψευδών και παραπλανητικών εντυπώσεων εις βάρος μου τόσον δια την ηθική μου όσον και την πολιτική μου υπόσταση , στους αναγνώστες αυτούς και όχι μόνο

«... Κουραστήκαμε να μετράμε τα FAX και τα e -mail, που ασταμάτητα στέλνουν επώνυμοι η ανώνυμοι συμπολίτες μας . Στην αργή σκεφθήκαμε να αγνοήσουμε το θέμα γιατί αφορά μία διαδικασία γνωστή στο Πανελλήνιο κατά τα προηγούμενα προ της Νέας Δημοκρατίας χρόνια. Ε. κάναμε την σκέψη κάποια αραιά συμπτώματα έχουν να κάνουν με μεμονωμένες περιπτώσεις τις οποίες ούτως η άλλως τις έχει καταδικάσει ο Ελληνικός -άρα και ο Θεσπρωτικός -λαός. Όμως ο αριθμός των μηνυμάτων ,μας υποχρέωσε να αλλάξουμε την πρώτη μας απόφαση και να δημοσιοποιήσουμε το θέμα. Είναι τέτοια η οργή του Θεσπρωτικού λαού που...”
Όμως για μια ακόμη φορά επιχειρεί να διαστρεβλώσει το πραγματικό μας κείμενο. Εμείς αλήθεια υποστηρίζαμε ότι όλες οι ενέργειες τακτοποίησης της συζύγου του ήταν σύννομες, αλλά σχολιάζαμε τη μεθοδολογία όλων των εθνοπατέρων μας βουλευτών.

Αξίζει λοιπόν να αναδημοσιεύσουμε και αυτό το κείμενο για να δει ο Θεσπρωτικός λαός
κατά πόσο αυτό συκοφαντεί τον Μπέζα η εκθέτει τα πραγματικά γεγονότα:

Κουραστήκαμε να μετράμε τα FAX και τα e-mail, που ασταμάτητα στέλνουν επώνυμοι ή ανώνυμοι συμπολίτες μας.
Στην αρχή σκεφθήκαμε να αγνοήσουμε το θέμα, γιατί αφορά μια διαδικασία γνωστή στο Πανελλήνιο, κατά τα προηγούμενα, προ ΝΕΑΣ ΔΗ ΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, χρόνια. Ε, κάναμε τη σκέψη, κάποια αραιά συμπτώματα, έχουν να κάνουν με μεμονωμένες περιπτώσεις, τις οποίες, ούτως ή άλλως, πς έχει καταδικάσει ο Ελληνικός - άρα και ο Θεσπρωτικός - λαός.

Όμως ο αριθμός των μηνυμάτων, μας υποχρέωσε να αλλάξουμε την πρώτη μας απόφαση και να δημοσιοποιήσουμε το θέμα. Είναι τέτοια η οργή του Θεσπρωτικού λαού, που δεν έχουμε, πια, κανένα δικαίωμα, να ... αλληθωρίσουμε προκειμένου να αποφύγουμε την κριτική για δήθεν εμπάθεια ή έλλειψη αντικειμενικής αντιμετώπισης γεγονότων. Δυστυχώς βρέθηκαν "κάποιοι" να μας κατηγορήσουν με τέτοια επιχειρηματολογία.

Είναι γνωστή η νομοθετική "τακτοποίηση" των συνεργατών των βουλευτών.
Για όσους την αγνοούν, διευκρινίζουμε:
Μετά τη μεταπολίτευση, έχει ψηφιστεί νόμος, σύμφωνα με τον οποίο, οι συνεργάτες βουλευτών, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση για μια διετία, συνεχή ή διακεκομμένη, δικαιούνται να καταλάβουν κενές Οργανικές θέσεις μόνιμου υπαλλήλου, σε οποιαδήποτε υπηρεσία του Δημοσίου επιλέξουν!

Έτσι έκριναν τότε οι Εθνοπατέρες μας και αυτό έπραξαν.
Όμως, με την πάροδο του χρόνου, το δαιμόνιο του Έλληνα πολίτη, έδρασε.
Με αποτέλεσμα, ένας σοβαρός λόγος και όρος των πελατειακών σχέσεων των βουλευτών με τους πολίτες ήταν ο έμμεσος διορισμός στο δημόσιο σε μόνιμη θέση.
Δηλαδή χωρίς τη διαδικασία διαγωνισμών ή προκηρύξεων ΑΣΕΠ.


Όμως οι Εθνοπατέρες, δεν έπαψαν ποτέ να είναι ανικανοποίητοι, αδίστακτοι και ασεβείς προς τους (συμ)πολίτες τους.

Έτσι, με τη βιομηχανία διετούς υπηρεσίας στα γραφεία τους, "τακτοποιούσαν" τις συζύγους τους, τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους, άλλους συγγενείς αλλά και... ερωμένες!!

Έτσι, σιγά - σιγά, άρχισαν να εισπράττουν την οργή, την αγανάκτηση και σοβαρές αντιδράσεις του λαού.

Και όταν όλα αυτά, μετατράπηκαν σε αηδία και αποτροπιασμό, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακύρωσε τον παραπάνω νόμο.

Όμως, λίγα χρόνια αργότερα, οι ίδιοι οι Εθνοπατέρες, διαπίστωσαν πως έχασαν ένα ισχυρό όπλο πελατειακών σχέσεων και όχι μόνο.

Χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς ντροπή και σεβασμό στο ίδιο το Σύνταγμα της Χώρας, που προστατεύει την ισότητα των πολιτών, επανέφεραν την ισχύ του παραπάνω νόμου.
Νωπή είναι ακόμη η μνήμη των διαβεβαιώσουν των Εθνοπατέρων κατά τη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, για μη κατάχρηση της νέας ρύθμισης.


Ρητά απαίτησαν και διαβεβαίωσαν οι Βουλευτές πως δεν πρόκειται να κάνουν χρήση των ευεργετικών αυτών διατάξεων για μέλη των οικογενειών τους ή άλλους πλησιέστερους συγγενείς.
Να όμως που περίτρανα αποδεικνύεται πως στους Εθνοπατέρες μας υπερισχύει η βουλιμία, η απληστία και η ξεδιαντροπιά.
Να όμως που ανάμεσα σ' αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις ευεργετικές διατάξεις είναι οι ίδιοι οι Βουλευτές για λογαριασμό των οικογενειών τους.
Πόση πίκρα νοιώθει ο Έλληνας πολίτης για τέτοιες συμπεριφορές των Βουλευτών του.
Πόση ταπείνωση εισπράττει ο απλός, γνήσιος ιδεολόγος και αγωνιστής της Φιλελεύθερης παράταξης από τις ... "σεμνές και ταπεινές" ευαισθησίες των Βουλευτών που ο ίδιος ψήφισε, για να επαναφέρει στο Κράτος τη Δικαιοσύνη, την Ισονομία, τη Δημοκρατία και να επανιδρύσει το διαλυμένο Κράτος. Απογοήτευση, ντροπή, θυμός και οργή.


Αυτά τα συναισθήματα μεταφέρουν οι αναγνώστες μας, επειδή πληροφορήθηκαν μια τέτοια περίπτωση που αφορά τον δικό μας, νεαρό τοπικό Βουλευτή και Υφυπουργό.

Η είδηση προέρχεται από το Εθνικό Τυπογραφείο και αναφέρει τα εξής: "... Με την υπ' αριθμ. 36899/4607/7.8.08 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 παρ. 2 του ν. 3130/2003 (ΦΕΚ 76/Α728.3.2003), μετατάσσεται η Καρβούνη Αθηνά του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Δ' του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε ομοιόβαθμη κενή οργανική θέση του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού Λογιστικού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (τ.ΥΠΕ ΘΟ). (Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ-ΥΠΟΙΟ (τ.ΥΠΕΟΟ): 4493/2008) ο Υπουργός."


- Πολλοί αναρωτιούνται: πώς, από πότε και από πού η σύζυγος του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή και υφυπουργού, βρέθηκε να είναι "μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Δ' του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
- Σε ποιο Υπουργείο υπάγεται η υπηρεσία αυτή.
- Πότε προκηρύχθηκε η θέση που κατέλαβε η σύζυγος του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή και υφυπουργού
- Από πότε και πώς υπηρετεί η μόνιμη αυτή υπάλληλος στη συγκεκριμένη υπηρεσία, αφού είναι μόνιμη κάτοικος Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσας)
Θεωρούμε πως αν και από πρώτης απόψεως τα παραπάνω ερωτηματικά φαίνονται απολύτως δίκαια, στην πραγματικότητα είναι και από πονηρού και υποβολιμαία.


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σπεύδουμε να διευκρινίσουμε:

Χωρίς να έχουμε διάψευση ή επιβεβαίωση από πλευράς του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή και υφυπουργού, υποπτευόμαστε πως η σύζυγος του απολύτως ΝΟΜΙΜΑ διορίστηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με τις παραπάνω ευεργετικές διατάξεις, ως "υπάλληλος σε γραφείο Βουλευτή επί διετία".
Αρα, απολύτως ΝΟΜΙΜΑ, αφού προβλέπεται από νόμους του Ελληνικού Κράτους, διεκδίκησε, με απολύτως ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες, τη μετάταξη της στο ΥΠΟΙΟ, ασχέτως αν ο σύζυγός της είναι ΥΦΥΠΟΙΟ.
Συνεπώς η διαδικασία, από την αρχή ως το τέλος είναι απολύτως ΝΟΜΙΜΗ.

Που σημαίνει πως δεν δικαιούται κανένας να διαμαρτυρηθεί, να εγκαλέσει, να ψιθυρίσει, να ειρωνευτεί και να χλευάσει, σε βάρος του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή και Υφυπουργού, έστω και:


- Αν ισχύουν οι διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις των Εθνοπατέρων μας ότι δεν θα κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων για λογαριασμό μελών των οικογενειών τους ή συγγενικών τους προσώπων.

- Αν οι δικές τους οικογένειες έχουν ξεπεράσει το όριο της φτώχιας επειδή ένα ή περισσότερα ή και όλα τα μέλη της είναι άνεργα.

- Αν συνεχίζουν να διατηρούν ακλόνητη την εμπιστοσύνη τους προς την Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

- Αν κλονίστηκε ανεπανόρθωτα η εμπιστοσύνη τους προς την Κυβέρνηση και το πρόσωπο του ίδιου του Κώστα Καραμανλή.

- Αν τη νεολαία του νομού Θεσπρωτίας τη δέρνει η ανεργία και εξ αιτίας της, η συντριπτική πλειοψηφία, απαξιώνοντας την πολιτική της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής πραγματικότητας, έχει στραφεί στις διάφορες εξαρτησιογόνες ουσίες (ναρκωτικά, αλκοόλ κ.λ.π.) ή τις τρομοκρατικές και επιθετικές συμπεριφορές.

Εξ άλλου, όλα αυτά και όσα κανείς θα ήθελε ή θα μπορούσε να προσθέσει, δεν αγγίζουν τους σύγχρονους πολιτικούς της Ελλάδας, πολύ δε περισσότερο εκείνους που από τη μια έχουν εξασφαλίσει την οικονομική ευμάρεια, ακόμη και των επιγόνων τους, τις παχυλές τους συντάξεις, τις βίλες και τις ανέσεις και από την άλλη έχουν ¨τακτοποιήσει" όλα τα μέλη των οικογενειών τους, τα σόϊα τους, τους συγγενείς και κουμπάρους τους, στο Δημόσιο.

Τα περί ΗΘΙΚΟΥ και ΝΟΜΙΜΟΥ, δεν συγκινούν τους άπληστους Εθνοπατέρες μας, αλλά απλά, λέγονται για να ... συζητιούνται.

Για να κλείσουμε το σημερινό σχόλιο, διαβεβαιώνουμε τους Θεσπρωτούς πως μέχρι την ώρα που γράφεται, αν και η Κοινωνία μας βοά, δεν υπήρξε καμιά αντίδραση, ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από το Υπουργείο, ούτε από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ούτε από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή, ούτε από τον ίδιο και από τη σύζυγο του.


Στους φίλους αναγνώστες που βρήκαν την ευκαιρία να σταθούν σε μεγάλο πλατύσκαλο για αντιπολίτευση, συνιστούμε εγκράτεια και προσοχή, γιατί οι βουλευτές είναι παντός καιρού, όταν θέλουν, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμή τους, να ... "τακτοποιήσουν" και μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη (τοπικά κυρίως).


Από τους αγαπητούς συνάδελφους ζητάμε συγνώμη ταπεινά, αν δημοσιοποιήσαμε μια είδηση, που εκείνοι, για λόγους που όλοι γνωρίζουν και εννοούν, αλλά εμείς αρνούμαστε, αποφάσισαν να τη θάψουν, "εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης".

Στους φίλους αναγνώστες που ψήφισαν τον νεαρό τοπικό μας βουλευτή, συνιστούμε αφ' ενός να συνεχίζουν να είναι υπερήφανοί για τον Υφυπουργό τους (και να εύχονται για περαιτέρω αναβάθμιση του, δηλαδή και Υπουργός ή και Πρωθυπουργός, γιατί όχι;) και αφ' ετέρου, αν ζηλεύουν ή φθονούν την τακτό ποίηση της συζύγου του, απλά να ... σκάσουν, γιατί σύντομα θα τους το απαιτήσει και εκείνοι υπακούοντας α τον ξανά και ξανά ψηφίσουν.


Τέλος στον φίλτατο νεαρό μας βουλευτή και υφυπουργό, συνιστώ να δώσει στη δημοσιότητα απαντήσεις στα παραπάνω ερωτηματικά του Θεσπρωτικού λαού, τον οποίο, επί πλέον, να ενημερώσει πόσους και ποιους ονομαστικά συγγενείς, κουμπάρους και συμπεθερούς έχει "τακτοποιήσει" για να πάψει να ψιθυρίζει και να ... συκοφαντεί.

Υ.Γ. Τη "ΔΗΘΕΝ" ΝΟΔΕ απλά την ... καληνυχτούμε.

Ακόμη μας κατηγορεί ο πρώην βουλευτής και πρώην Υφυπουργός για:

Τουτ’ αυτό δε συνεχίστηκε και σε άλλα φύλλα όπως της 16-11-2008 κ.λ.π. προς το σκοπό όπως συντηρούν την όλη λασπολογία με την δικαιολογία της δήθεν κριτικής, της δήθεν αντίθεσης των στις διατάξεις του σχετικού νόμου !!.

Με την δήθεν δικαιολογία λοιπόν της αντίθεσης σε ένα νόμο που ισχύει με εφαρμογή σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις οι εν λόγω εναγόμενοι παρά το γεγονός οτι η τιμή των και η ηθική των ουδόλως ως ισχυρίζονται τον ενέκρινε.


ΜΟΝΟ στην περίπτωση της συζύγου μου εξανέστη, και ταυτοχρόνως και όλως «ξαφνικά » φαίνεται ότι εξανέστη και η συνείδηση όλου του Θεσπρωτικού λαού, όπως τολμούν, αναισχύντως, να γράφουν και να ισχυρίζονται στο οκτάστηλο πρωτοσέλιδο τους και τούτο βέβαια σκόπιμα και δόλια διότι δΓ αυτής της μεθόδευσης απέβλεπαν αποκλειστικά και μόνο στην κατασυκοφάντηση μου και την οπωσδήποτε και παντί τρόπω μείωση της ηθικής υπόστασης μου στα μάτια του συνόλου του Θεσπρωτικού Λαού .


Τέτοιος πανικός;
Το σχόλιο μας αναφέρονταν σε μια φράση του κατά τα εγκαίνια τμήματος της Εγνατίας οδού.


Να, και αυτό το σχόλιο:



ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ...
Η Εγνατία είναι δρόμος ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θεσπρωτία!!! Τάδε έφη, ο νεαρός Βουλευτής της Θεσπρωτιάς Αντώνης Μπέζας, με αφορμή τα εγκαίνια τμήματος της Εγνατίας στα διοικητικά όρια του νομού!!!

Αλήθεια, διαθέτει με επάρκεια το ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ ο νεαρός Βουλευτής ή θαρρεί πως απευθύνεται σε λαό κράτους Μπανανιάς;

Πού είναι η ανάπτυξη της Θεσπρωτία, με αφορμή την Εγνατία;


Ας μας παρουσιάσει έστω και ένα έργο υποδομής, ο νεαρός Βουλευτής μας, που θα πάρει τη μορφή αναπτυξιακού, γιατί θα πείσει τον διερχόμενο μέσω της Εγνατίας να παραμείνει στο νομό, έστω και ελάχιστες ώρες.


Ας δώσει στη δημοσιότητα έστω και μία θέση εργασίας, που δημιούργησε στο νομό του, μέσα από τέτοια αναπτυξιακά έργα, πλην ασφαλώς εκείνη της συζύγου του.
Την οποία έσπευσε να τακτοποιήσει ως μόνιμη υπάλληλο του δημοσίου, εξαιρώντας την από το σύνολο του Θεσπρωτικού λαού, που τον δέρνει η ανεργία.

Το μόνο που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ως έργο του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή, είναι η συμβολή του στο να κατασκευαστεί ένα αυστηρά κλειστό λιμάνι, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και να συνδεθεί αποκλειστικά και μόνο με ένα δρόμο αυστηρά κλειστό, την Εγνατία οδό.

Αυτή την οφειλή θα του την αναγνωρίζουμε για πάντα, μιας και ο νεαρός μας Βουλευτής φρόνησε να καταχωρηθεί στις ιδιαίτερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της Θεσπρωτίας.



Μας κατηγορεί επίσης ο πρώην υφυπουργός πως...

Αλλά και στο φύλλο της 13ης Σεπτεμβρίου 2009 με αριθμό φύλλου 821, γράφει ότι εγώ προσωπικά επιβεβαίωσα πως ...διέθεσα «οχτώ εκατομμύρια ευρώπουλα για να ...καλλωπίσω το...γραφείο μου», ενώ την ίδια ώρα «ο Θεσπρωτικός λαός ...κλείνει τα στομάχια της οικογένειας του με ....νερουλιασμένη ντομάτα εισαγωγής».




Αντί να μας ευχαριστεί και να χρωστάει ευγνωμοσύνη, γιατί εμείς τον υπερασπιστήκαμε με σθένος!

Ιδού η απόδειξη, αφού για το κείμενο τούτο μας κατηγορεί:

ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ
Ακούς εκεί!

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. κατηγορεί τον Θεσπρωτό νεαρό Βουλευτή και Υφυπουργό, πως, τώρα τελευταία διέθεσε οχτώ εκατομμύρια (8.000.000) ευρώπουλα για να ...καλλωπίσει το ...γραφείο του.
Αν αυτό δεν είναι λάσπη και λαϊκισμός τότε τι είναι;

Το κακό όμως της υπόθεσης είναι πως την είδηση αυτή την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας.
Τι να πει και ο Θεσπρωτικός λαός που ...κλείνει τα στομάχια της οικογένειας του με ...νερουλιασμένη ντομάτα εισαγωγής;

Τέλος μας κατηγορεί πως ...

Τέλος δε στο υπ. αριθμ. 807 φύλλο της 31 Μαίου 2009 και υπό τον π'τλο « ΓΙΑΤΙ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ », υπό τον τύπον ανοικτής επιστολής προς τον κ. Πρωθυπουργό, διατυπώνει, πέραν πάσης εννοίας κριτικής , ανεπίτρεπτον αναφοράν δι' εμέ αναγραφών τα κάτωθι προσβλητικά άμα δε και συκοφαντικά επί λέξει

«... Αρα γνωρίζεις κ. Πρωθυπουργέ την απρεπή και αντίθετη προς την περί «σεμνά και ταπεινά» προτροπή σου και απαίτηση σου, συμπεριφορά του Υφυπουργού σου τον οποίο δυστυχώς, ο Θεσπρωτικός λαός επέλεξε να τον εκπροσωπεί στην Βουλή. Οι ανασφάλειες του, τα πάθη του, οι αδυναμίες του ,η υπεροπτική και αλαζονική αντίληψη του για τους «υπηκόους του», η αδιαφορία του , η μικροψυχία του και ο φιλοτομαρισμός του (αφού μόνο για τον εαυτούλη του ασχολήθηκε όλο αυτό το διάστημα που προκλητικά απέναντι όλων των ανέργων Θεσπρωτών και οπαδών του κόμματος του τακτοποίησε την οικογένεια του) »


Δηλαδή η άσκηση κριτικής στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον τέως Πρωθυπουργό, είναι συκοφαντική δυσφήμιση;

Αλλά, διαβάστε και αυτό το κείμενο:



ΓΙΑΤΙ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Τι κρίμα!
Μετά είκοσι και πλέον χρόνια , που ακούγαμε πως θα περπατηθεί τελειωμένη η ΕΓΝΑΤΙΑ, χθες που τελικά πρώτος την περπάτησες (με εξαίρεση ένα μικρό τμήμα στην Ήπειρο),

Κύριε Πρωθυπουργέ,
οι Θεσπρωτοί αδυνατουν να εκδηλώσουν χαρά και ικανοποίηση. Αντίθετα, διέκρινες στα χείλη όλων των Θεσπρωτών, που με κρύα καρδιά παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση σου, ένα πικρό παράπονο.

Ένα παράπονο πικρό, γιατί η Κυβέρνηση σου, όχι μόνο αθέτησε τα όσα τους είχε υποσχεθεί, αλλά κυρίως τους άφησες απροστάτευτους, στο έλεος της βάρβαρης συμπεριφοράς, των παθών και των ανασφαλειών του νεαρού τοπικού Βουλευτή και Υφυπουργού της.


Κύριε Πρωθυπουργέ,
φίλε της Θεσπρωτίας,
Κώστα Καραμανλή,
ο Θεσπρωτός, άκουγε, όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα από τη μεταπολίτευση και μετά, πως τα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Ελλάδα, με χρήματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, αναβαθμίζουν τις κατά τόπους περιοχές.

Ο Θεσπρωτός άκουγε όλα αυτά τα χρόνια πως το ελληνικό Κράτος, εκμεταλλευόμενο τη
γεωπολιτική θέση της ιδιαίτερης πατρίδας του, θα καταστήσει τη Θεσπρωτία, το μεγαλύτερο και αξιότερο κέντρο αναφοράς:

Κέντρο μεταφορών.
Κέντρο τουρισμού.
Κέντρο ενεργειακό.
Κέντρο πολιτισμού.

Ε, δικαιολογημένα ο Θεσπρωτός πίστεψε πως ένα τέτοιο Ευρωπαϊκό Κέντρο, θα τον έβγαζε επιτέλους από τη φτώχια, τη μιζέρια, την ερήμωση, την ανεργία, την ανέχεια, την απομόνωση.

Δυστυχώς διαψεύστηκε πανηγυρικά, ακόμη και όταν, μετά τις απογοητεύσεις που υπέστη από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, του καλλιέργησαν νέες προσδοκίες, οι δικές σου υποσχέσεις, το δικό σου ενδιαφέρον, η δική σου αδιαμφισβήτητη αγάπη προς τον ίδιο και τον τόπο του.

Γιατί, στα 5 χρόνια της δικής σου δια κυβέρνησης, δεν έγινε ούτε ένα έργο αναπτυξιακό που να έχει απόλυτη σχέση με τη Θεσπρωτία.
Γιατί στα 5 χρόνια της δικής σου δια κυβέρνησης, δεν προστέθηκε ούτε μία θέση εργασίας (πλην μιας, μέλους της οικογένειας του νεαρού τοπικού μας Βουλευτή και Υφυπουργού σου, με μετάταξη!).
Γιατί στα 5 χρόνια της δικής σου διακυβέρνησης, μειώθηκε αισθητά ο πληθωρισμός του νομού, αφού πολλοί Θεσπρωτοί πήραν των οματιών τους, λόγω ανεργίας, ανασφάλειας και φτώχιας, στο δρόμο της ξενιτιάς.
Γιατί στα 5 χρόνια της δικής σου διακυβέρνησης, λόγω αυτού του γεγονότος άδειασαν τα περισσότερα χωριά του Νομού.
Γατί έκλεισαν οριστικά, σχολεία, εκκλησίες, επιχειρήσεις, καταστήματα.

Ασφαλώς, ο Θεσπρωτός πολίτης, αν δεν είχε στείλει, αξιότιμε Πρωθυπουρ γέ Κώστα Καραμανλή, στα πέντε αυτά χρόνια, σωρεία μηνυμάτων, σ' όλα τα επίπεδα ιεραρχίας της κομματικής σου Οργάνωσης, αλλά και της Κυβέρνησης, δεν θα είχε την απαίτηση να είσαι γνώστης του δράματος που ζει, εξ αιτίας της.
Όμως έστειλε πολλά. Πάρα πολλά.

Που είναι αδύνατον να μην πήρες έστω και ένα.

Άρα γνωρίζεις, κύριε Πρωθυπουργέ, την απρεπή και αντίθετη προς την περί του "σεμνά και ταπεινά" προτροπή και απαίτηση σου, συμπεριφορά του Υφυπουργού σου, τον οποίο, δυστυχώς, ο Θεσπρωτικός λαός, επέλεξε να τον εκπροσωπεί στη Βουλή.

Οι ανασφάλειες του, τα πάθη του, οι αδυναμίες του, η υπεροπτική και αλαζονική αντίληψη του για τους "υπηκόους" του, η αδιαφορία του, η μικροψυχία του και ο φιλοτομαρισμός του (αφού μόνο για τον εαυτούλη του ασχολήθηκε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι που, προκλητικά απέναντι όλων των ανέργων Θεσπρωτών και ιδιαίτερα των οπαδών του Κόμματος σου, "τακτόποίησε" την οικογένεια του) έχουν αγριέψει τον Θεσπρωτό.

Που, παρά την αγάπη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό, που τρέφει στο πρόσωπο σου, αρνούμενος να δεχθεί να τον ταπεινώνουν σαν να είναι σύγχρονος ΡΑΓΙΑΣ, δικά σου "στελέχη", του είναι αδύνατον να απαλλαγεί από το φορτίο της οργής, του θυμού, της αγανάκτησης και του πικρού παραπόνου.


Γι’ αυτό αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, φρόντισε, το συντομότερο, να αποκαταστήσεις αυτήν την αδικία, που εν γνώση σου ή εν αγνοία, προκάλεσες σε βάρος του Θεσπρωτου πολίτη και ιδιαίτερα του Νεοδημοκράτη Θεσπρωτού.
Σε διαφορετική, περίπτωση, στις Εθνικές εκλογές, κύριε Πρωθυπουργέ θα βρεθείς προ ανέλπιστου εκπλήξεως.

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαρα πως ο πρώην βουλευτής μας και πρώην Υφυπουργός ξεθύμανε την εκδίκηση του επάνω μας, ίσως γιατί πιστεύει πως, αν δεν υπήρχαμε εμείς να του ασκούσαμε αυστηρή μεν, αλλά αντικειμενικότατη κριτική, θα αποσπούσε και πάλι την ψήφο του Θεσπρωτικού Λαού και θα παρέμενε για μια ακόμη θητεία στην πολυθρόνα της εξουσίας.

Αλλά και σ' αυτό έχει άδικο.

Γιατί η δική του συμπεριφορά, οι δικές του πράξεις και παραλήψεις, ευθύνονται για το γεγονός της απώλειας της εμπιστοσύνης του Θεσπρωτικού λαού.


Άρα, το συμπέρασμα που προκύπτει από τη νέα και απαράδεκτη κίνηση του πρώην Βουλευτή και πρώην Υφυπουργού, έχει να κάνει με την οριστική μας φίμωση.



Ε, λοιπόν, τον διαβεβαιώνουμε πως δεν θα του το επιτρέψουμε.

Επειδή εμείς είμαστε τα θύματα του, γιατί εμείς ουσιαστικά συκοφαντηθήκαμε με την απαράδεκτη και αστήρικτη αγωγή του, αφού γνωστοποιήθηκε στο πανελλήνιο.


Εμείς δικαιούμαστε ηθική και οικονομική αποζημίωση και θα το διεκδικήσουμε.

Θα κλείσουμε για σήμερα με ένα απλό ερώτημα:

Την «Α.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ιδιοκτήτρια του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, για ποιο λόγο την εγκαλεί ο ΜΠΕΖΑΣ;
Πού και πώς θίχτηκε;

Μήπως το έκανε μόνο και μόνο για να τη συκοφαντήσει;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΙΤΑΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου