Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ξεσηκωμός και πάλι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας για τις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Ξεσηκωμός και πάλι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας
για τις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου


Άλλα τους υπόσχονταν προεκλογικά και άλλη στάση κρατούν σήμερα ως Κυβέρνηση οι του ΠΑΣΟΚ αρμόδιοι και… αναρμόδιοι.

Αναφερόμαστε στο καυτό πρόβλημα των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, που έντονα τα τελευταία χρόνια απασχολεί τους κατοίκους μιας κατ’ εξοχήν τουριστικής περιοχής της Ηπείρου, όπως είναι τα Σύβοτα και η Πέρδικα του Νομού Θεσπρωτίας.

«Οι εγκαταστάσεις τις οποίες δρομολογεί εκεί η ΔΕΠΑ, ναρκοθετούν στην κυριολεξία την τοπική οικονομία και μετατρέπουν τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής σε βιομηχανικό, καταστρέφοντας τους κόπους μιας ζωής, αλλά και αφαιρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας», τονίζουν πολίτες των Συβότων και της Πέρδικας, με αφορμή την εμμονή της Κυβέρνησης να προχωρήσει το έργο.

Κι αυτό παρά παλαιότερες δεσμεύσεις δύο υφυπουργών, της Άντζελας Γκερέκου και του Σ. Κουβέλη, που άλλα τους έλεγαν προεκλογικά, αλλά και του Θεσπρωτού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χ. Κατσούρα που θα… αγωνίζονταν στο πλευρό τους!

«Καλούμε όλους τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες να τιμήσουν τις αποφάσεις τους. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα όπως αυτός εκφράστηκε με το δημοψήφισμα της 10ης Αυγούστου του 2008 των Λαϊκών Συνελεύσεων, καθώς και των αποφάσεων της ΤΕΔΚ, του Νομαρχιακού Συμβουλίου, του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας και Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Συβότων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Κίνηση Πολιτών», γνωστοποιώντας ότι την προσεχή Τρίτη, 4 Μαΐου, πραγματοποιούν στην Πέρδικα Λαϊκή Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου