Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τι πιστεύουν οι νέοι για το στοματικό sex ;

Τι πιστεύουν οι νέοι για το στοματικό sex ;

Οι ερευνητές συνδέουν τη γνωστή πλέον ιστορία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της Μόνικας Λεβίνσκι με μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι οι φοιτητές πανεπιστημίου εμφανίζονται όλο και πιο διστακτικοί στο να αποκαλέσουν το στοματικό σεξ πραγματικό σεξ.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Κεντάκι μόνο το 20 % των φοιτητών θεωρούν σεξουαλική επαφή το στοματικό σεξ. Πρόκειται για περίπου τους μισούς από τον αντίστοιχο αριθμό που είχε κατατάξει σε παρεμφερείς μελέτες το στοματικό σεξ στις μορφές σεξουαλικής επαφής το 1991 και το διάστημα 1999-2001.

Αν και οι ερευνητές υποστηρίζουν μία σειρά από θεωρίες που αιτιολογούν αυτήν την αλλαγή – όπως την αλλαγή νοοτροπίας λόγω των τηλεοπτικών ταινιών - ίσως η πιο ενδιαφέρουσα εξήγηση κρύβεται στο ‘’φαινόμενο Κλίντον-Λεβίνσκι’’.

Οι σεξουαλικοί ορισμοί, υποθέτουν οι ερευνητές, αναπόφευκτα επηρεάζονται από την περίφημη δήλωση του πρώην Προέδρου Κλίντον «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα».

«Όπως ακριβώς και ο Κλίντον οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες ερμηνεύουν συχνά αυτή την πράξη με διακριτική ευχέρεια ανάλογα με το αν θέλουν να διατηρήσουν την εικόνα ότι είναι σεξουαλικά έμπειροι ή άπειροι», εξηγούν οι ερευνητές.www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου