Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Δευτέρα Παρουσία" - Project Blue beam

"Δευτέρα Παρουσία" - Project Blue beam

Για όσους δεν γνωρίζουν θα κάνω μια γρήγορη εισαγωγή και θα πω ότι αυτό αφορά μια στημένη εξωγήινη εισβολή από το διάστημα ή μια στημένη θρησκευτική αποκάλυψη (ήτοι στημένη "δευτέρα παρουσία") με απώτερο στόχο την πρόκληση κοινωνικού και πολιτισμικού χάους και τη γένεση μέσα από αυτό το χάος της νέας τάξης ήτοι της παγκόσμιας κυβέρνησης. (μασονικο σύνθημα ordo ab chao)
Ήδη εδώ και πάνω από μισό αιώνα με τη περίφημη ραδιοφωνική εκπομπή του
Ουέλς που ανέγγειλε μια (στημένη) εξωγήινη εισβολή από τον πλανήτη Άρη οι ελιτιστές και οι κοινωνικοί μηχανολόγοι των μυστικών υπηρεσιών δοκίμασαν ένα προκαταρτικό σχέδιο Blue Beam μαζεύοντας και αναλύοντας στοιχεία και δεδομένα της ψυχολογίας της μάζας. Και πράγματι ήταν πολύ πετυχημένο αυτό το πρώτο πείραμα. Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους και αυτό μόνο εξαιτίας μιας ραδιοφωνικής αληθοφανούς εκπομπής που εμπιστεύονταν.
Αργότερα στη δεκατία του 80 στην εποχή του πολέμου των άστρων ο πρόεδρος Ρήγκαν έκανε μια περίεργη δήλωση στον ΟΗΕ, σας την μεταφέρω περιληπτικά και από την μνήμη μου


Παράθεση:
"Tι θα συνεβαινε εάν η ανθρωπότητα αντιμετώπιζε μια απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο; Όλοι θα ξεχνούσαμε τα προβλήματα και τις μεταξύ μας διαφορές και θα ενωνόμασταν για να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή την απειλή


Aργότερα ο διαβόητος σιωνιστής και άνθρωπος των ελιτιστών Κίσσιγκερ σε δήλωση του παρπλήσια και δολιότερη σε σχέση με τον Ρήγκαν, ανάφερε:
Παράθεση:

Σήμερα οι Αμερικάνοι θα εξοργίζονταν αν στρατιώτες του ΟΗΕ εισέρχονταν στο Λος Άτζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αύριο θα είναι ευγνώμονες. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αληθές εάν τους πουν ότι υπάρχει μια εξωτερική απειλή από πάνω, είτε αληθινή είτε κοινοποιημένη, που θα απειλούσε την ίδια τους την ύπαρξη. Τότε θα συμβεί όλοι οι λαοί του κόσμου να παρακαλέσουν τους ηγέτες τους να τους απαλάξουν από αυτό το κακό.

Υπάρχει όμως η τεχνολογία σήμερα για να επιτευχθεί ένα τέτοιο μεγαλεπίβολο σχέδιο;

Η κύρια τεχνολογία γύρω από το Blue Beam είναι τα ολογράμματα, αληθοφανείς εικόνες που προβάλλονται στον ουρανό και μπορούν να αναπαριστάνουν σχεδόν οτιδήποτε θέλει ο κινηματογραφικός παραγωγός.

Εδώ είναι ένα άλλο ακόμα τελειότερο ολόγραμμα αυτή τη φορά του ελιτιστή και ευγονιστή Πρίγκηπα Κάρολου της Αγγλίας, στο Αμπου Ντάμπι , ένα ολόγραμμα που μεταδόθηκε από την Αγλλία εκεί καθώς ο Κάρολος δεν θέλησε να κάνει το μακρινό ταξίδι!:
hττp://www.youtube.com/watch?v=wphytMJ_F_A

Όπως βλέπετε λοιπόν η τεχνολογία ολογραμμάτων υπάρχει και υπήρχε για πολύ καιρό.
Και εδώ μιλάμε για εμπορικές εφαρμογές. Είναι γνωστό ότι ο στρατός, η σκιώδης κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες κατέχουν πολλά βήματα ανώτερη τεχνολογία απ'ότι οι έμποροι και απ'ότι παρουσιάζετε δημόσια.

Τη δεκαετία του 1990 με την είσοδο στην εποχή της Νέας Τάξης και τον Πόλεμο στο Ιράκ οι επιτελείς του Πενταγώνου σκεφτόταν πολύ σοβαρά να εφαρμόσουν ένα μικρής κλίμακας Blue Beam στη Βαγδάτη ένα PsyOP παρουσιάζοντας στον ουρανό εικόνες του Μωάμεθ στους πιστούς Μουσουλμάνους που θα τους πανικόβαλαν και θα τους παρότρυναν να ρίξουν το καθεστώς του Σαντάμ! Το σχέδιο τελικά απορρίφθηκε λόγω κάποιων διαφωνιών στις λεπτομέρειες αποτελεσματικότητας του και όχι λόγω εφικτότητας διότι το σχέδιο ήταν τεχνικά εφικτό από τότε.

Που βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα;
Χιλιάδες δορυφόροι περικυκλώνουν την Γη πολλοί από αυτούς άκρως απόρητοι στρατιωτικοί δορυφόροι ελεγχόμενοι από το πλέγμα της Νέας Τάξης (Στρατός-Μυστικές Υπηρεσίες Εθν.Ασφαλείας)
Chemtrails προσθετικά καυσίμου σωματίδια μεταλλικά διασπύρονται στους ουρανούς πάνω μας από κοινά επιβατικά αεροσκάφη αλλά και από μη αριθμημένα στρατιωτικά αεροσκάφη δίχως πρόγραμμα πτήσης. Δορυφόροι που θα προβάλουν συντονισμένα τα ολογράμματα και ειδικά μεταλλικά σωματίδια ψηλά κοντά στη στρατόσφαιρα για να διαχέουν και να ενισχύουν τις εικόνες.

Εδώ ξέχασα να αναφέρω τις δηλώσεις του νεοεποχήτη θεοσοφιστή Βενιαμίν Κρεμ σπόνσορα του εβραιοπακιστανού Α. Αχμαντ ή αλλιώς Μετρέγια στις οποίες κάνει λόγο για αποκάλυψη του Μετρέγια στα παγκόσμια ΜΜΕ και ταυτόχρονο άκουσμα των λόγων του μέσα στο κεφάλι του κάθε ανθρώπου στη γλώσσα του καθενός μας!
Αυτό μπορεί να φαντάζει μεταφυσικό αλλά είναι δυνατόν σήμερα να αναπαραχθεί τεχνολογικά και προβλέπετε από το σχέδιο BLUE BEAM!
Η τεχνολογία για να επιτευχθεί αυτό ήδη υπάρχει και βρίσκεται σε όλους αυτούς τους πύργους κινητής τηλεφωνίας που στήνονται κάθε μέρα παντού και δίπλα μας χρησιμοποιώντας αυτούς τους πύργους ως εκπομπές υπερχαμηλών συχνοτήτων μικροκυμματικής ακτινοβολίας. Επιπρόσθετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι'αυτό το σκοπό και το πρόγραμμα σεισμικού όπλου, ιονοσφαιρικών μεταβολών και μαζικού ψυχοτρονικού ελέγχου HAARP με βάση την Αλάσκα.

Κλείνοντας για την ώρα να πω ότι οι ερευνητές που τα αποκάλυψαν όλα αυτά είναι σήμερα νεκροί από ξαφνικούς και σε μεγάλο βαθμό ανεξήγητους θανάτους.

υγ. Δεν θέλω να πανικοβάλω κανέναν σας με αυτό το μήνυμα το αντίθετο μάλιστα θέλω να σας έχω σε επιφυλακή και εγρήγορση διότι η γνώση και η ενημέρωση σκοτώνει το φόβο αντίθετα με την άγνοια που δημιουργεί θύματα τα οποία εκμεταλεύονται οι επικυρίαρχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου