Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου: Λεπτομέρειες για το δεύτερο πορνό dvd

Τζούλια Αλεξανδράτου: Λεπτομέρειες για το δεύτερο πορνό dvd

Λιμουζίνες, κότερα και... σαμπάνιες λέγεται ότι θα «παρελάσουν» από το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του και, μάλιστα, λίαν συντόμως! Άλλοι, πάντως, λένε ότι θα δούμε άπαιχτο υλικό από την πρώτη ταινία.
«Έρχεται συνέχεια με το δεύτερο DVD πια», είπε η ξανθιά σε εμφάνισή της στην Μύκονο και οι παραβρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι; Ήταν και σε δημόσιο χώρο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το sequel της ταινίας που έκανε όλη την Ελλάδα να συζητά για την Τζούλια έχει γυριστεί σε κότερο και, μάλιστα, ενώ βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ.
Τα πάντα όλα σου λέει γίνονται στο βίντεο που αναμένεται!.......

Κατάρτι δεν μένει όριο, ούτε παλαμάρι...

Πριν καιρό, η Τζούλια -μετά του μάνατζερ Μένιου φυσικά- εθεάθη στην μαρίνα του Αλίμου σε πολυτελέστατο σκάφος. Τότε, είχε πει ότι γυρνάει video clip και όχι πορνο DVD. Μετά από λίγες μέρες, όμως, άλλαξε γνώμη και δήλωσε πως ήταν η συνέχεια των «περιπετειών» της.
Ωστόσο, άλλες πληροφορίες λένε ότι η ξανθιά μας « δουλεύει» ψιλό - γαζί (σώωωπα) και το νέο DVD θα είναι απλά... backstage του πρώτου!
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η εταιρεία Sirina θα ξεκινήσει σήμερα το μοντάζ για την νέα ταινία, που δεν θα είναι δεύτερη παραγωγή, αλλά άπαιχτο υλικό από την πρώτη ταινία και το making of!
Δηλαδή θα δούμε και τον ακέφαλο πρωταγωνιστή;
Τον Γάλλο πορνοστάρ εννοούμε, όχι το τζακούζι ή το μπουκάλι...
Αλήθεια, μήπως να ξεκινήσουμε από σήμερα να συζητάμε για το πόσα θα πάρει η Τζούλια από το «απαγορευμένο no 2» ή να περιμένουμε την κυκλοφορία;
Άστο καλύτερα, μην την πληγώσουμε! Εξάλλου, στις 15 Απριλίου εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε -με βαριά καρδιά βεβαίως βεβαίως- κατά του ίδου της του πατέρα, που δεν άντεξε να βλέπει όσα βλέπει όλος ο κόσμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου