Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ένσταση του Άραχθου Παχυκαλάμου για τον αγώνα με το Σουλι Παραμυθιάς

Ένσταση του Άραχθου Παχυκαλάμου
για τον αγώνα με το Σουλι Παραμυθιάς


Ένσταση σε βάρος του Σουλίου Παραμυθιάς κατέθεσε ο Άραχθος Παχυκαλάμου. Η αρτινή ομάδα υποστηρίζει στην ένσταση της ότι στο γήπεδο που διεξήχθη ο χθεσινός αγώνας δεν υπήρχε γιατρός, ή μάλλον υπήρχε οδοντίατρος κάτι που απαγορεύεται.

Έτσι ζητάει από την Ε.Π.Ο. να αποδεχτεί την ένσταση της ομάδας και συνάμα να κατακυρωθεί υπέρ του Αράχθου Παχυκαλάμου ο αγώνας με 0-3.
Αν συμβούν τα παραπάνω, πραγματικά το πρωτάθλημα στην ζώνη του υποβιβασμού παίρνει και πάλι φωτιά...

Η Ένσταση του Άραχθου Παχυκαλάμου
Την 28-3-2010 διεξήχθη για τα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής ημέρας της Δ' Εθνικής Κατηγορίας ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και του αντιδίκου σωματείου ο οποίος έληξε με σκορ 4-3 υπέρ της αντιπάλου ομάδας.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, στους αγώνες Δ' Εθνικής Κατηγορίας, είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού αγώνα.

Σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας και αν διεξαχθεί ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο και η γηπεδούχος ομαδα χάνει τον αγώνα και της επιβάλεται χρηματική ποινή χίλια έως τρεις χιλιάδες ευρώ.


Το αντίδικο σωματείο δεν συμμορφώθηκε με την ως άνω διάταξη αφού ναι μεν αναγράφτηκε στο φύλλο αγώνα το όνομα της ΑΛΕΞΙΑΣ ΛΙΑΜΗ ως γιατρού αγώνα, αλλά ουσιαστικά και τυπικά δεν υπήρχε γιατρός στον ως άνω αγώνα, αφού η ΑΛΕΞΙΑ ΛΙΑΜΗ είναι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ.

Επειδή σε καμία περίπτωση ο οδοντίατρος δεν θεωρείται γιατρός και δη γιατρός ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες τραυματισμών ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, γεγονός το οποίο αποδείχτηκε περίτρανα και στο 72' όταν και δεν μπορούσε να προσφέρει καμία βοήθεια στον ποδοσφαιριστή μας Σωτήριο Καλόγηρο, ο οποίος τραυματίστηκε και αντιστάθηκε.

Επειδή δικαιούμαστε να καταθέσουμε την παρούσα ένσταση με βάση το άρθρο 23 παρ. 1 περ.ζ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.
Επειδή έχουμε υπογράψει το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη και έχουμε αναφέρει ότι δεν υπήρχε γιατρός αγώνα.
Επειδή καταβλήθηκε και το ανάλογο παράβολο.
Επειδή η ένστασή μας είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και για όσους θα προσθέσουμε κατά την συζήτηση της παρούσας

Ζ Η Τ Α Μ Ε ! ! !
Να γίνει δεκτή η ένστασή μας, να κατακυρωθεί ο αγώνας της 28-3-2010 για την 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ - ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ υπέρ της ομάδας μας με σκορ 0-3 να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στο αντίδικο σωματείο και να μας επιστραφεί το παράβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου